ANNESİNİ KORKUNÇ ŞEKİLDE ÖLDÜRDÜ

Antalya’nın Manavgat ilçesinde şizofreni hastası olduğu iddia edilen bir genç, annesini korkunç bir şekilde bıçaklayarak öldürdü.

Olay, Manavgat ilçesi Kumköy Mahallesi'nde bir iş yerinde meyana geldi. Bahadır A. (26), annesi Sultan A.'yı bıçaklayarak öldürdü. Annesiyle yaşadığı boğuşma sırasında yaralandığı belirlenen Bahadır A., ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Şizofren hastası olduğu belirlenen Aktürk'ün annesini iş yeri dükkanının arka kısmında öldürdükten sonra kaçmaya çalıştığı, manava gelen babası Arif Aktürk ile yaşadığı boğuşma sırasında yere düşerek yüzünden yaralandığı bildirildi.

'15 TEMMUZ DARBESİ ÖNCESİNDE HERHANGİ BİR RAHATSIZLIĞI BULUNMUYORDU'

Bahadır Aktürk'ün 15 Temmuz Darbesi öncesinde herhangi bir rahatsızlığının olmadığı, darbe gecesinden sonra ''beni takip ediyorlar, beni alacaklar'' gibi söylemlerde bulunmaya başladığı, bir süre tedavi gördüğü bildirildi. 2 aydır tedavi ve ilaç kullanmayı bırakan Bahadır Aktürk'ün ailesinin evlendirmek için hazırlık yaptığı belirtildi.

2 kız 2 erkek olmak üzere 4 çocuk annesi olan Sultan Aktürk ün cenazesi, Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Olay anının işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdığı bildirildi.

HABER MERKEZİ