ANET’te genel kurul heyecanı

Antalya Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden ANET’te yarın yapılacak genel kurul öncesi başkanlık krizi yaşanıyor. Cengiz Büyükgebiz'in Yönetim Kurulu başkanı olması beklenen seçim öncesi Kepez Belediye Meclisi üyesi Rüştü Peker’den flaş bir çıkış geldi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden ANET’in yeni başkanı yarın belli olacak. Genel Kurul öncesi mevcut başkan Cengiz Büyükgebiz'in yeniden ANET Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçilmesi beklenirken Kepez Belediye Meclisi üyesi Rüştü Peker’den gündeme bomba gibi düşen bir açıklama yaptı.

CHP BANA SÖZ VERDİ

Yarın yapılacak genel kurulda  ANET Genel Müdürü olması beklenen Rüştü Peker'in kadrosunu kurmak için çeşitli kişilerle görüşmesi, 'CHP bana söz verdi. ben çok oy getirdim. O yüzden genel müdür benim' diyerek genel müdür yardımcısı ve üst kademe yöneticileri belirlemek için resmi atamayı beklemeden çalışmalara başladığı iddia edildi.

GÖZLER BÖCEK’E ÇEVRİLDİ

Peker’in bu tutumunun CHP tabanında büyük rahatsızlık yarattığı ifade edilirken gözler Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e çevrildi. Başkan Böcek’in ANET Genel Müdürü atamasında ne yapacağı büyük merak konusu oldu.