ANDERSSON TESTİ GEÇEMEDİ

Köln'ün İsveçli golcüsü Sebastian Andersson'u şehre getiren Antalyaspor, transferden vazgeçti. Kırmızı-Beyazlılar, yakın zamanda önemli bir diz sakatlığı geçiren 30 yaşındaki futbolcuyu sağlık kontrolünden geçirdikten sonra sakatlık riski bulunması sebebiyle görüşmeleri durdurdu.

Golcü arayışlarını sürdüren Antalyaspor, şehre getirdiği Köln'ün İsveçli golcüsü Sebastian Andersson'un transferinden vazgeçti. Geçtiğimiz sezon dizinden önemli bir sakatlık geçiren ve 17 maç forma giyemeyen 30 yaşındaki futbolcuyu sağlık kontrolünden geçiren Akrep, çıkan sonuçların ardından görüşmeleri durdurdu. Kontrol sonuçlarını değerlendiren Kırmızı-Beyazlıların sağlık heyeti, futbolcunun sakatlık riski bulunması sebebiyle transfere onay vermedi.

6.5 MİLYON EURO ÖDENMİŞTİ

Geçtiğimiz sezon başında Union Berlin'den Köln'e transfer edilen 30 yaşındaki futbolcu için tam 6.5 milyon Euro bonservis ödendi. Geçen sezon sakatlık sorunları yaşayan İsveçli futbolcu, 18 maçta forma giyerken, 5 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. Bu sezon da 4 maçta şans bulan İskandinav futbolcu, golle tanışamadı.