ANDERSSON ANTALYA'YA GELDİ

Golcü arayışlarını sürdüren Antalyaspor, Köln'ün İsveçli golcüsü Sebastian Andersson'u Antalya'ya getirdi. Kırmızı-Beyazlılar, yakın zamanda diz sakatlığı geçiren 1.90 boyundaki golcüyü, sağlık kontrolünden geçmesi halinde 1 yıllığına kiralık olarak renklerine bağlayacak.

Rizespor karşısında 3 gol birden atarak dikkatleri üzerine çeken Haji Wright ile forma rekabetine girecek bir isim arayan Antalyaspor, aradığı futbolcuyu Almanya'da buldu. Pek çok isimle görüşen ancak anlaşma sağlamayan Kırmızı-Beyazlılar, Bundesliga temsilcisi Köln'ün İsveçli golcüsü Sebastian Andersson'u şehre getirdi. Kulübü Köln'le el sıkışan Akrep'in son görüşmelerin ve sağlık kontrolünden geçirilmesinin ardından anlaşılması halinde 1.90 boyundaki futbolcuyu 1 yıllığına kiralık olarak renklerine bağlayacak.

6.5 MİLYON EURO BONSERVİS ÖDENDİ

Geçtiğimiz sezon başında Union Berlin'den transfer edilen 30 yaşındaki futbolcu için tam 6.5 milyon Euro bonservis ödendi. Geçen sezon sakatlık sorunları yaşayan İsveçli futbolcu, 18 maçta forma giyerken, 5 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. Bu sezon da 4 maçta şans bulan İskandinav futbolcu, golle tanışamadı.

SAĞLIK ONAYI BEKLENİYOR

Dizinden zaman zaman sakatlık yaşayan Andersson, geçen sezon tam 17 maçı sakatlığı gerekçesiyle kaçırdı. 2012-2013 sezonunda da dizinden sakatlık yaşayan golcü futbolcu, o dönemde de 11 maçı evinden takip etmişti. Yaşadığı bu sakatlıklar sebebiyle ince eleyip sık dokuyan Kırmızı-Beyazlılar, sağlık onayı alınması halinde transferi tamamlayacak.