x


x
x

Yusuf Tekdemir’den eğitim-sanayi işbirliği ziyaretleri


Kumluca Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tekdemir, ilçede eğitimle sanayi arasındaki işbirliğini güçlendirmek amacıyla çeşitli ziyaretlerde bulundu.

17.02.2026 - 06:55

YAYINLANMA

17.02.2026 - 06:55

GÜNCELLEME

17.02.2026 - 06:55

YAYINLANMA:

17.02.2026 - 06:55

GÜNCELLEME:
Yusuf Tekdemir’den eğitim-sanayi işbirliği ziyaretleri

Tekdemir, yeniden göreve seçilen Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Selçuk Çınar ile Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Bayram İğneli'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, yeni dönemin ilçe esnafı ve vatandaşlar için verimli geçmesi temennisinde bulundu.

Heyet, ayrıca Sanayi Sitesi Başkanı Durmuş Tomaç ile bir araya geldi. Ziyarette, ilçedeki mesleki eğitim kalitesinin artırılması, çıraklık ve kalfalık süreçlerinin daha etkin yürütülmesi ile sanayi esnafının nitelikli personel ihtiyacına yönelik işbirliği imkanları değerlendirildi.

Temaslarda, mesleki eğitim alan öğrencilerin sektör ihtiyaçlarına uygun şekilde yetiştirilmesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü ile esnaf odaları arasında koordineli çalışma yürütülmesi konusunda görüş birliğine varıldı.

Kumluca Milli Eğitim Müdürü Tekdemir, mesleki eğitimde sahadaki paydaşların görüşlerinin önemine dikkati çekerek, gençlerin istihdamına katkı sağlayacak projeleri hayata geçirmek için işbirliğinin süreceğini ifade etti.

 

Kaynak: AA

BİR CEVAP YAZ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (0 Yorum)
Yorum Sıralaması:

Benzer Haberler

liderhaber liderbursa Ekonomi Spor Magazin Güncel Kültür-Sanat Sağlık
Anasayfa Kategoriler
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !