Eğitim > DİTAL’de “Dönüm Noktası” Temalı İlk TEDx etkinliği gerçekleştirildi

“TEDx DİTAL Youth” adıyla gerçekleştirilen etkinlik, “Dönüm Noktası” temasıyla öğrencilerle buluştu.

İLHAM VEREN KONUŞMALARLA GENÇLERE YOL GÖSTERİLDİ

TED ile yapılan resmi protokol kapsamında organize edilen etkinlikte, öğrenciler kendi alanlarında önemli başarılara imza atmış isimlerle bir araya geldi. Etkinliğin konuşmacıları arasında, dünyada ilk yüz ve rahim nakillerini gerçekleştiren Prof. Dr. Ömer Özkan, TRT Ankara Kabak Kemane sanatçısı Uğur Önür, yazar ve rehber Boran Eser Kavaz, Senarist ve Dital Mezunu Oltan Baran ile Konyaaltı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Gürcan yer aldı.

DÖNÜM NOKTALARI ÖĞRENCİLERLE PAYLAŞILDI

Konuşmacılar, kişisel ve mesleki yaşamlarında karşılaştıkları önemli dönüm noktalarını samimi bir dille anlatarak gençlere ilham verdi. Etkinlik süresince hem duygu dolu anlar yaşandı hem de öğrencilerin düşünsel gelişimlerine katkı sunan paylaşımlar yapıldı.

UNUTULMAZ BİR DENEYİM, GÜÇLÜ BİR VİZYON

Etkinliğe öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. DİTAL yönetimi ve organizasyon ekibi, TEDx DİTAL Youth’un öğrencilere unutulmaz bir deneyim yaşattığını ifade ederek, bu tür etkinliklerin önümüzdeki dönemde de devam edeceğini belirtti.

TEDx DİTAL Youth, okulun sosyal etkinlikler alanındaki vizyonunu ve yenilikçi yaklaşımını ortaya koyarken, öğrencilerin özgüvenlerini artırmalarına ve hayata bakış açılarını geliştirmelerine olanak sağladı.

HABER MERKEZİ