x


x
x

Antalya’da imam hatip okulları için spor projesi başlıyor


Antalya’daki öğrencilerin fiziksel ve sosyal gelişimine katkı sunmak için “Antalya İmam Hatip Okulları Spor Oyunları” projesi gerçekleştirilecek.

27.03.2026 - 11:41

YAYINLANMA

27.03.2026 - 11:41

GÜNCELLEME

27.03.2026 - 11:41

YAYINLANMA:

27.03.2026 - 11:41

GÜNCELLEME:
Antalya’da imam hatip okulları için spor projesi başlıyor

Antalya’da öğrencilerin fiziksel ve sosyal gelişimine katkı sunacak önemli bir proje için iş birliği protokolü imzalandı. İl Millî Eğitim Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Antalya İmam Hatipliler Derneği (ANİMDER) ortaklığında yürütülecek “Antalya İmam Hatip Okulları Spor Oyunları” projesi resmiyet kazandı.

Protokol törenine İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Yasin Eriş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan ve ANİMDER Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Sarıcalar katıldı.

EĞİTİM VE SPOR BİR ARADA

Hayata geçirilecek proje ile imam hatip okullarında öğrenim gören öğrencilerin fiziksel gelişimlerinin desteklenmesi, spor kültürünün yaygınlaştırılması ve gençler arasında birlik ve beraberlik duygusunun güçlendirilmesi amaçlanıyor. Aynı zamanda organizasyon sayesinde öğrencilerin sosyal yönlerinin gelişmesine de katkı sağlanması planlanıyor.

Eğitim ile sporu bir araya getiren bu iş birliğinin, Antalya’daki gençlerin çok yönlü gelişimine önemli katkılar sunması bekleniyor.

Kaynak: Sedat Hakan Seylan

BİR CEVAP YAZ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (0 Yorum)
Yorum Sıralaması:

Benzer Haberler

liderhaber liderbursa Ekonomi Spor Magazin Güncel Kültür-Sanat Sağlık
Anasayfa Kategoriler
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !