AMOURA HAYALİ BİTİYOR

Mame Thiam transferi için pek çok rakibi çıkan Antalyaspor'a ES Sétif forması giyen Mohamed El Amine Amoura için de kötü haber geldi. İlk etapta Kırmızı-Beyazlıların teklifini reddeden Cezayir ekibi; Kasımpaşa ve Metz ile görüşmelere başlarken, kapıyı 1.5 milyon Euro'dan açtı.

Haji Wright'ın ardından kadroya bir forvet daha katmak isteyen Antalyaspor'da listenin zirvesinde Mame Thiam yer alıyor. Senegalli futbolcu için 1 aydır girişimlerine devam eden ve son resmi teklifini sunan Antalyaspor, gelecek yanıtı beklemeye çekildi. Kırmızı-Beyazlılar, forvet için gözden çıkardığı 1 milyon Euro ile transferi bitirmeyi umuyor.

KAPIYI 1.5 MİLYON EURO'DAN AÇTI

Listede Thiam'ın alternatifi olarak farklı isimler de yer alırken, Antalyaspor'a kötü haber Cezayir'den geldi. Houssam Eddine Ghacha'nın transfer edildiği ES Sétif'te forma giyen Mohamed El Amine Amoura için de ciddi bir rakip çıktı. Amoura ile birlikte Ahmed Kendouci'yi isteyen ve karşılığında 900 bin Euro teklif veren Kırmızı-Beyazlılar olumsuz yanıtla karşı karşıya kalmıştı. Gelişmelerin ardından devreye Fransa Ligue 1 ekiplerinden Metz girdi. Fransız temsilcisinin Mohamed El Amine Amoura için resmi teklifini sunarken, Es Setif kapıyı 1.5 milyon Euro'dan açtı.

KASIMPAŞA'DAN 700 BİN EURO

Metz'in ardından en güçlü aday olarak ise Süper Lig ekibi Kasımpaşa gösteriliyor. 21 yaşındaki golcünün transferi adına Kasımpaşa'nın 700 bin Euro bonservis önerdiğini belirtilirken, transferin 1 milyon Euro düzeyinde bir teklifle biltebileceğine vurgu yapıldı.

37 MAÇTA 17 GOL ATTI

1.69 boyundaki forvet, aynı zamanda sol kanat ve 10 numara bölgelerinde de oynayabiliyor. ES Sétif takımının alt yapısından yetişen 21 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz sezon çıktığı 37 maçta 17 gol ve 5 asist üretti.