ALMANLARIN GÖZÜ O'NDA!

Antalyaspor'da sezonun parlayan yıldızı Gökdeniz Bayrakdar için Trabzonspor'un ardından Bundesliga ekibi Eintracht Frankfurt da devreye girdi. Alman temsilcisinin Gökdeniz Bayrakdar'ın menajeriyle direkt temasa geçtiği ve Antalyaspor'a teklif yapmaya hazırlandığı öğrenildi.

Antalyaspor'un geçtiğimiz sezonun devre arasında Beşiktaş ile girilen transfer yarışını kazanarak renklerine bağladığı Gökdeniz Bayrakdar'ın talipleri artıyor. Son olarak Beşiktaş maçında takımının en dikkat çeken isimleri arasında yer alan genç futbolcu için Trabzonspor'un ardından Bundesliga ekibi Eintracht Frankfurt da devreye girdi.

ALİ AKMAN'I ALDILAR

Bursaspor'un genç yıldızı Ali Akman'ın transferi için İstanbul'a gelen ve imzaları atan Alman temsilcilerinin, Gökdeniz Bayrakdar için de menajeriyle temasa geçtiği öğrenildi. 20 yaşındaki futbolcu için şartlarını zorlayacaklarını belirten yetkililerin, Antalyaspor'la da masaya oturmaya hazırlanıyor.

3.5 MİLYON EURO

Antalyaspor'un 1 milyon TL bonservis ücreti ödeyerek renklerine kattığı Gökdeniz Bayrakdar'ın 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. 19 yaşındaki futbolcu için henüz resmi bir bonservis ücreti dile getirilmezken, 3.5 Euro civarında gelir ve sonraki satıştan pay istenebileceği yönünde kulis dedikoduları bulunuyor.

TAKIMIN EN GOLCÜSÜ

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını Kocaelispor'da kiralık olarak geçiren ve sonrasında Antalyaspor formasını giyen Gökdeniz Bayrakdar, Kırmızı-Beyazlıların en golcü ismi durumunda. Ligde kaydettiği 4 golle en skorer isim olan Gökdeniz Bayrakdar, Türkiye Kupası'nda da 1 kez gol sevinci yaşadı.

KORAY GEÇGEL