ALKAN’DAN SEÇİM ÖNCESİ AÇIKLAMALAR

Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Adayı Mehmet Ali Alkan, seçimleri kazanmasıyla beraber, yapacağı icraatları ve üzerine oynanan kirli oyunları Lider Haber’de anlattı.

Lider Haber’de yayınlanan Liderle Gün Başlıyor Programına Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Adayı Mehmet Ali Alkan konuk oldu. Ahmet Demir’in sorularını yanıtlayan Alkan, Kırcami İmar Planı’nın taksi esnafı için olumlu olacağını söyleyerek “Her seçim döneminde Kırcami gündemde, inşallah sona gelindi. Kırcami Antalya ve esnafımız için önemli bir yer. Biz de orada taksici esnafı olarak da biz de orada konuşlanmış olacağız. Yeni yolların açılmasıyla da mevcut trafik azalmış alternatif güzergahlar meydana çıkmış olacak. Vatandaşları en hızlı şekilde gidecekleri yere ulaştırmış olacağız” dedi.

“KUMPAS KURULDU”

Cezaevi dönemini anlatarak kendilerine kumpas kurulduğunun altını çizen Alkan, “Eşi benzeri görülmemiş şekilde bize kumpas kuruldu. Acilen seçime gittik ve ben cezaevinde kaybettim. 2018’de olağan genel kurulda bin 949 oy aldım.  Mevcut başkan ise 1745 oy aldı. Cezaevinden aday olduğumda mevcut arkadaş 4 oy artırmış oldu. Ben ise 1249 oy aldım. Bu da esnafa vermiş olduğumuz hizmetin karşılığıdır. Biz oradayken bile neden aday oluyor olmalarına rağmen aday olduk ve eşim ve ekibim seçim kampanyalarını yürüttü. Bizim suçsuz olduklarımızı ve elbet dışarı çıkacağımızı anlattılar” diye konuştu.

 “YÖNETİMDE ÇÖZÜM MECLİSİ OLACAK”

Seçimleri kazanması halinde yönetimde kadınlara da yer vereceğini ve çözüm masası oluşturarak da Türkiye’de bir ilki gerçekleştireceğini söyleyen Alkan, “14 kişilik yönetimde bayan üye alıyorum. Orada bir çözüm masamız olacak. En az 15 kişiden oluşan bir danışma meclisi kuracağız. 11 tane meslek dalımız var. Her ay bu danışma meclisi meslekleriyle ilgili sorunların görüşüleceği bir toplantı yapacak. Bize yazılı olarak sunacak. Biz de yönetim kurulunda masaya yatırıp, yapmamız gereken ne varsa yapmaya çalışacağız. 250 kişi 190 tane taksi durağından durak başkanıyla beraber 250 kişilik danışma meclisi kuracağız. Çözüm masası hiçbir esnaf odasında yok. Türkiye’de de ilk olacak” dedi.