ALİ YILMAZ: BEN YOKUM!

Bir dönem Antalyaspor Vakfı Başkanlığı ve Antalyaspor Kulübü'nde 2. Başkanlık görevini üstlenen Ali Yılmaz, Kırmızı-Beyazlılarda salı günü yapılacak olağanüstü genel kurul öncesi Lider Gazete'ye dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Şubat'ta yapılacak olağanüstü genel kurulda başkan adayı olacağına yönelik çıkan dedikodulara yanıt veren Yılmaz, "Bundan sonra başkanlık ya da yöneticilik yapmayacağım. Antalyaspor’da bu anlamda misyonumu tamamladım. Sade bir taraftar ve 2013-2016 yılları arasında zararların hesabının sorulmasını isteyen kulüp derneği üyesi olarak devam edeceğim” dedi.

KIRGINLIĞI VAR

Görev aldığı süre boyunca Antalyaspor’a maddi ve manevi destekler verdiğini belirten Yılmaz, 2013-2016 yılları arasında kulübün zarara uğratılması ile ilgili de mahkeme sürecinin devam ettiğini hatırlattı. Ortaya koyduğu mücadelede camiadan yeterli destek göremediği için kırgınlığının olduğunu ve yolsuzluklarla mücadele ettiği için Vakıf Başkanlığı'nda kalmasının bile istenmediğini söyledi.

"MİRAS BIRAKILDI"

Öztürk ailesinin önemli bir katkısının bulunduğunu ifade eden Yılmaz, “Yurt içi ve yurt dışında otel ve bir kaç büyük projemiz var. Ciddi anlamda zamanımızı ve enerjimizi buralara kaydırdık. Antalyaspor’da hem misyon olarak hem de işlerimiz nedeniyle görev alamayacağım. Öztürk ailesi Antalyaspor’a adeta miras bıraktı. Göreve gelecek arkadaşlarımız kulübü rahatlıkla götüreceklerdir" diye konuştu.

KORAY GEÇGEL