Alı Jasım Antalyaspor’dan ayrıldığına pişman

Transfer sezonunda Antalyaspor ile imzaladığı sözleşmesini 2 gün sonra fesih eden Ali Jasim, aldığı karardan pişman olduğunu açıkladı. Iraklı futbolcu, kararının hata olduğunu itiraf etti.

Temmuz ayında Al-Kahrbaa Club’dan Antalyaspor’a transfer olduktan 2 gün sonra ayrılmak isteyen ve sözleşmesi fesih edilen Ali Jasim, ülkesi Irak’ta yaşananlarla ilgili olarak dikkat çekecek ifadelere imza attı. Yeni takımı Air Force Club ile ilk maçına çıkan ve Asya Şampiyonlar Ligi’nde 2-2 sona eren Sepahan mücadelesinde 2 gol birden atarak dikkatleri üzerine çeken 19 yaşındaki futbolcu, Antalyaspor’dan ayrılık kararı almak için aceleci davrandığını itiraf etti.

TAZMİNAT MADDESİ VAR

“1 yıl içerisinde Irak dışında bir takıma gitmesi halinde 200 bin Euro tazminat öder” maddesiyle sözleşmesini fesih eden genç futbolcu, Kırmızı-Beyazlılara veda ettiği için hata yaptığını söyleyerek şu ifadelere yer verdi: “Kararımda hata yaptığımı itiraf etmeliyim. Türk kulübü Antalyaspor'dan ayrılmaya karar vermem aceleci bir karardı ve bu nedenle, teklifimi sunuyorum. Iraklı hayranlardan özür diliyorum."

AVRUPA HAYALİ DEVAM EDİYOR

Yeniden Avrupa’ya dönme hedefinin olduğunu söyleyen Iraklı futbolcu, “Benim için Avrupa'da oynama hayali sona ermedi. Profesyonel zihniyeti ve gerekli deneyimi kazandıktan sonra Avrupa profesyonelliğine açılan kapımın olacağına söz veriyorum. Avrupa kıtasında oynamaya hak kazandım” sözlerine yer verdi.