Ali Bahar için cenaze töreni düzenlendi
Antalya’nın Kemer ilçesinde geçirdiği tekne kazası sonucu hayatını kaybeden Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Ali Bahar için ATSO Atatürk Konferans Salonu’nda cenaze töreni düzenlendi.

Antalya’nın Kemer ilçesinde geçirdiği tekne kazası sonucu hayatını kaybeden Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Ali Bahar için ATSO Atatürk Konferans Salonu’nda cenaze töreni düzenlendi.
Antalya'nın Kemer İlçesi'nde meydana gelen tekne kazasında yaşamını yitiren 58 yaşındaki, 2 çocuk babası Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ve Antalya Organize Bölgesi (OSB) Başkanı Ali Bahar için ATSO Atatürk Konferans Salonu’nda cenaze töreni düzenlendi.
Törene, Ticaret Bakan yardımcısı Mahmut Gürcan, Antalya
Valisi Hulusi Şahin, Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Memiş Kütükçü,
Ali Bahar’ın ailesi ve birçok yönetim kurulu üyesi katılım sağladı.
Ali Bahar’ın ailesi cenaze töreninde ayakta durmakta güçlük çekti.
Bahar’ın cenazesi törenin ardından Uncalı Kent Mezarlığı’na defnedilecek.
Ali Bahar için cenaze töreni düzenlendi#Antalya #AliBahar #ATSO #Antalyaticaret pic.twitter.com/0qvJdrdmFl
— Lider Gazete (@lidergazete07) July 20, 2024
Ramazan Bayramı tatilinde vatandaşlar Antalya’daki nöbetçi eczaneleri araştırmaya başlarken, Antalya Eczacı Odası tarafından yayınlanan liste ile bugünkü nöbetçi eczaneler belli oldu.
Antalya’da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği lüks araç, park halindeki araç ve 6 motosiklete çarptı. Kaza sonrası araçtan inen sürücü ve beraberindekiler, rahat tavırlarıyla verdikleri hasarı kontrol ederek olay yerinden uzaklaştı.
Eski Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan, CHP’li Belediye Başkanı İlkay Akça’nın koltuğunda geçirdiği 1 yılı, adeta bir
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarının ardından, Antalya beklenen yağmura teslim oldu.
Yurdun birçok yerinde yağışlı hava etkisini sürdürürken Antalya’da da Ramazan Bayramı’nın üçüncü gününde hava, parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacak.
Ramazan Bayramı’nın üçüncü günü vatandaşlar Antalya’daki nöbetçi eczaneleri araştırmaya başlarken, Antalya Eczacı Odası tarafından yayınlanan liste ile bugünkü nöbetçi eczaneler belli oldu.
Antalya’nın Kaş ilçesinde D400 kara yoluna düşen kaya parçaları, ekipler tarafından temizlendi.
Antalya’nın Akseki ilçesinde yüzlerce kenenin yapıştığı yılkı atı için yetkililerle iletişime geçildi, ancak Akseki Belediyesi veteriner olmadığı gerekçesiyle yardım sağlayamadı.
Polonya Enter Havayolları’na ait, İsrailli 180 yolcunun bulunduğu uçak, teknik arıza nedeniyle Antalya Havalimanı’na iniş yaptı.
Antalya Valisi Hulusi Şahin, Ramazan Bayramı’nda görev yapan kamu personeline ziyarette bulundu.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz