ALİ AKSU'DAN BELEDİYE BAŞKANI APUTKAN'A ZİYARET

Serik Belediyespor’da 31 Mart tarihinde yapılacak kongrede başkanlık adaylığını açıklayan Ali Aksu ve yeni yönetim kurulu üyeleri Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan’ı makamında ziyaret etti. Çarşamba günü yapılacak olan kongre öncesi Serik Belediyespor ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

Başkan Adayı Aksu, “Yapılacak olan seçimde kongre üyeleri, Serik spor sevdalıları bu görevi bana layık gördükleri takdirde kulübümüzü en iyi şekilde ve hak ettiği yerde yönetmeye çalışacağım. Amacımız, sevdamız, ortak paydamız Serik Belediyespor olacak.” dedi.

Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan ise, ziyaret nedeniyle menün olduğunu dile getirdi. Aputkan, “Serik spor ilçemizin takımı, ilçemizin ve hepimizin ortak değeri. Hizmet istemek, göreve talip olmak güzel bir şey. Takımımız ilçemizin bir değeridir. Kurulduğundan bu yana emek veren herkese teşekkür ederim. Şu an takımımız önemli bir yerde. 2. Ligde mücadele ediyor. Serik Belediye Başkanı olarak sizlerle daha iyi yerlere ulaşacağından eminim.” dedi.

Genel Kurul 31 Mart Çarşamba günü Akçaalan Belediye Düğün Salonu'nda yapılacak.

HABER MERKEZİ