ALGE’DE ÇOCUK ŞENLİĞİ GÖRSEL ŞÖLEN YAŞATTI

7 Plus Organizasyon tarafından, 13 - 14 Kasım tarihlerinde ALGE tarafından işletilen Sahil Antalya Yaşam ve Alışveriş Merkezi’nde düzenlenen Çocuk Şenliği dün görsel şölenlerle sona erdi. Şenliğe katılan çocuklar, sınırsız eğlencenin tadını çıkardı.

Antalya’nın en ferah aktivite alanlarından biri olan ALGE tarafından işletilen Sahil Antalya Yaşam ve Alışveriş Merkezi’nde 13 - 14 Kasım tarihlerinde düzenlenen olan Çocuk Şenliği dün sona erdi. Koronavirüs tedbirleri doğrultusunda düzenlenen Çocuk Şenliği’nde eğlencenin doruklarına çıkan çocuklar hem güzel havanın tadını çıkarttı, hem de hayatları boyunca unutamayacakları anlar yaşadı.

ALGE’DE ETKİNLİK ŞÖLENİ

Çocuk Şenliği’nde aileleriyle birlikte güzel bir hafta sonu geçiren çocuklar, Magic airline 10 D sinema, araba boyama oyunları, şişme oyun parkları, şişme kapı girişleri, Afrika ve Latin ezgileri eşliğinde bando takımı, akrobasi şovları, ülke halkoyun şovları, baston bacaklar, magic şovlar, jonglör şovlar, transformers karakteri, dünyaca ünlü çizgi film karakterlerinin yanı sıra bilimsel şovlar, mini club dansları, yüz boyama, sanat ve resim sergiler gibi birçok aktivitelerine katılarak doyasıya eğlendi.

AİLELER ve ÇOCUKLAR MEMNUN

7 Plus Organizasyon tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği’ne gelen aileler, çok eğlendiklerini belirtti. Aileler, bu tür organizasyonun düzenlenmesinin çok hoşlarına gittiğini ve tebrik ettiklerini dile getirdi. Çocuklar ise, şenlikteki aktivitelerin çok eğlenceli olduğunu söyledi. Öte yandan Çocuk Şenliği’nde, şehit ve gazi çocukları ile engelli çocuklar, yetkili kurumlar aracılığı ile ulaşılarak misafir edildi.