Alex imzayı attı

Antalyaspor’un prensip anlaşmasına vardığı Alex de Souza, Breziya’da 1+1 yıllık ön protokole imzasını attı. Brezilyalı’nın önümüzdeki hafta Türkiye’ye gelmesi bekleniyor.

Sezon sonunda Sergen Yalçın ile yollarını ayıracak Antalyaspor’da Alex de Souza için geri sayım başladı. Volkan Demirel ve Kenan Koçak gibi isimlerle de temas kuran Kırmızı-Beyazlıların her konuda anlaşmaya vardığı Brezilyalı teknik adam, kendisine gönderilen ön protokolü de imzaladı.

SÖZLEŞME BREZİLYA’YA GİTTİ

Kırmızı-Beyazlı kulüp, hazırlanan sözleşmeyi hafta başında Brezilya’ya gönderirken, 46 yaşındaki futbol adamı protokole imzasını attı. Brezilyalı’nın imzaladığı 1+1 yıllık ön protokol Kırmızı-Beyazlı yetkililerin eline ulaşırken, Sergen Yalçın ile yolların resmi olarak ayrılmasının ardından anlaşmanın Türkiye Futbol Federasyonu’na bildirilmesi bekleniyor. Alex de Souza’nın önümüzdeki hafta da Türkiye’ye geleceği ifade edildi. 

CORITIBA’YI REDDETİ

Antalyaspor ile sözleşme imzalayan Alex de Souza, hafta sonunda eski takımı Coritiba’dan gelen teklifi ise reddetti. Antalyaspor ile anlaşma sağladığını belirten Brezilyalı, Coritiba’ya teşekkür ederek Türkiye’de çalışacağını bildirdi.