Alex de Souza topun ağzında

Üst üste 3 yenilgi alan Antalyaspor’da Teknik Direktör Alex de Souza, topun ağzına geldi. Kırmızı-Beyazlılar, Brezilyalı çalıştırıcıyla yolları ayırmayı masaya yatırırken Alanyaspor maçının son şans olarak verilmesi bekleniyor.

Fenerbahçe, Rizespor ve son olarak da Galatasaray’a kaybederek üst üste 3’üncü yenilgisini alan Antalyaspor’da Teknik Direktör Alex de Souza topun ağzına geldi. Galatasaray maçının ardından taraftarın da istifa çağrısında bulunduğu Brezilyalı’nın durumu, Antalyaspor yönetimi tarafından masaya yatırıldı. Yönetim içerisinde yola devam etme ve etmeme yönünde farklı görüşlerin yer aldığı öğrenilirken, genç teknik adamın Alanyaspor maçında da takımın başında yer alma olasılığı ağırlık basıyor.

DERBİ HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

Bazı yöneticiler yolların ayrılması yönünde görüş bildirirken, aceleci karar alınmaması yönünde ifadelerde bulunan yöneticilerin de yer aldığı öğrenildi. Kırmızı-Beyazlı yönetimde, Alex de Souza’nın Antalya derbisinde takımın başında olma konusu öne çıkarken, Brezilyalı teknik adam da takımla birlikte tüm antrenmanlarda yer aldı. Sarı-Kırmızılılarla yapılan karşılaşmanın analizini de yapan 47 yaşındaki teknik adam, Alanyaspor maçı için çalışmalarına devam ediyor.

4 HAFTADA SADECE 1 PUAN

Alex de Souza yönetiminde Antalyaspor, son 4 haftada sadece 1 puan alabildi. Kasımpaşa beraberliğiyle başlayan seride Fenerbahçe, Rizespor ve son olarak Galatasaray’a karşı alınan mağlubiyetlerle birlikte son 1 ayda sadece 1 puan kazanıldı.

DERBİ ÖNCESİ TEKKE DE ZORDA

Antalya’nın bir diğer temsilcisi Alanyaspor’da da işler yolunda gitmiyor. Derbi öncesi Turuncu-Yeşillilerde de son haftalarda alınan kötü sonuçlar dikkat çekiyor. 8 puanlı Antalyaspor’un 1 puan üzerinde düşme hattının çevresinde yer alan Alanyaspor da derbiye kilitlendi. Adana Demirspor ve Rizespor galibiyetleriyle nefes alan Turuncu-Yeşillilerde Galatasaray ile Kasımpaşa yenilgileri, Fatih Tekke’nin geleceğinin sorgulanmasına sebep oldu.