Alanyaspor zincir kıracak

Son 5 maçından galibiyet çıkaramayan Alanyaspor, Fatih Karagümrük’e konuk oluyor. Atatürk olimpiyat Stadyumu’nda bugün oynanacak mücadelenin başlama saati 16.00 olacak.

Hatayspor, Pendikspor, Kasımpaşa, Fenerbahçe maçlarından galibiyet çıkaramayan, geçtiğimiz hafta da duraklama dakikalarında yediği golle Adana Demirspor ile berabere kalan Alanyaspor, kötü gidişata son vermek için Fatih Karagümrük karşısına çıkacak. Sezonun ilk yarısında rakibini 2-1 mağlup eden Turuncu-Yeşilliler, 2’de 2 yapmak için mücadele verecek. Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda 16.00’da başlayacak mücadelede düdük Tugay Kaan Numanoğlu’nda olacak.

REKABETTE ALANYA ÖNDE

Fatih Karagümrük ile Alanyaspor arasındaki rekabette Turuncu-Yeşillilerin üstünlüğü göze çarpıyor. Bugüne kadar 9 kez birbirine rakip olan iki takımdan Alanyaspor 5 kez sahadan 3 puanla ayrıldı. 3 mücadelenin berabere tamamlandığı eşleşmede İstanbul ekibi ise sadece 1 kez güldü.


SON 5 MAÇTA YENİLGİ YOK

İki takımın mücadelesinde Alanyaspor, son 3 senede yenilgi yüzü görmedi. Son 5 maçta 3 galibiyet ve 2 beraberlik alan Antalya ekibi, son yenilgi 27 ocak 2021'de İstanbul'da 2-0’lık skorla aldı.

3 EKSİK, 1 SINIRDA

Turuncu-Yeşillilerde sakatlığı bulunan Nuno Lima, Anderson Silva ve Ui-jo Hwang zorlu mücadelede forma giyemeyecek. Nicolas Janvier de kart sınırında mücadele edecek. Başarılı futbolcu, kart görmesi halinde gelecek hafta oynanacak Trabzonspor mücadelesinde forma giyemeyecek.


ALANYA MAÇA HAZIR

Alanyaspor, Süper Lig’in 27. haftasında bugün saat 16.00'da deplasmanda oynayacağı Fatih Karagümrük maçının hazırlıklarını yaptığı son antrenmanla tamamladı. Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde Teknik Direktör Fatih Tekke yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma çalışmalarıyla başladı. Antrenman futbolcuların daha sonra taktik çalışmasıyla sona erdi.

 

 

27. HAFTA

Stadyum: Atatürk Olimpiyat

Saat: 16.00

TV:  Bein Sports

Hakem: Tugay Kaan Numanoğlu

 

Fatih Karagümrük

Teknik Direktör: Şota Arveladze

Sirigu   

Nazım Sangare   

Biraschi   

Salih Dursun

Levent Mercan

Kourbelis

Bertolacci     

Eysseric  

Emre Mor

Mendes

Güven Yalçın

 

 

Alanyaspor

Teknik Direktör: Fatih Tekke

Ertuğrul Taşkıran  

Balkovec

Aliti

Fatih Aksoy

Hadergjonaj

Richard

Leroy Fer

Novais

Eduardo

Sisto

Oğuz Aydın