3 PUAN ALANYA'DA KALDI

Cumartesi başlayan ve Pazar günü sona eren karşılaşmada gülen taraf Alanyaspor oldu. Turuncu-Yeşilliler, yoğun yağış nedeniyle 19. dakikada ertelenen mücadeleyi 3-1 kazanmayı başardı.

Yoğun yağış nedeniyle Cumartesi günü başlayan ve 1 gün ertelendikten sonra Pazar günü kaldığı yerden devam eden Alanyaspor - Sivasspor mücadelesinde kazanan ev sahibi ekip oldu. Kötü gidişata Ankaragücü karşısında 'dur' diyen Alanyaspor, Yiğidoları mağlup ederek üst üste ikinci galibiyetini aldı. Turuncu-Yeşillilere 3 puanı getiren golleri 14. dakikada Fatih Aksoy, 45. dakikada Davidson ve 60. dakikada Babacar kaydederken, Sivasspor'un tek sayısı 90. dakikada penaltıdan Gradel'den geldi. Bu sonuçla birlikte Alanyaspor puanını 37 yaparken, Sivasspor 24 puanda kaldı.

EVİNDE 26 PUAN

Bu sezon evinde iyi bir grafik yakalayan Alanyaspor, bu çıkışını Sivasspor karşısında da sürdürdü. 37 puanın 26'sını evinde kazanan Alanyaspor, evinde çıktığı 11. maçtan 8'inci galibiyetini çıkardı. Turuncu-Yeşilliler, 2 kez berabere kalırken, tek yenilgisini Kasımpaşa karşısında yaşadı. 

ALANYA'DA YİNE GEÇİT YOK

Sivasspor ile 11. kez karşı karşıya gelen Alanyaspor, evinde rakibine yine geçit vermedi. Sivasspor'u 6. kez ağırlayan Alanyaspor, Yiğidolara karşı evindeki 3. galibiyetini aldı, diğer 3 karşılaşma ise eşitlikle tamamlandı.

SADIK ÇETİN SADAK