Alanyaspor seriyi sürdürmek istiyor

Sezona büyük hayal kırıklığıyla başlayan ve son iki haftada aldığı galibyetli yeniden yükselişe geçen Corendon Alanyaspor Süper Lig’in 8. Haftasında yarın İstanbul’da Galatasaray’a konuk olacak. İki takım ligde 17. kez karşı karşıya gelirken sarı-kırmızılıların üstünlüğü dikkat çekti.

Trendyol Süper Lig'in 8. Haftasında Corendon Alanyaspor yarın saat 19.00'da RAMS Park'ta Galatasaray ile mücadele edecek.

TURUNCU-YEŞİLLİLER SERİYİ SÜRDÜRMEK İSTİYOR

Adana Demirspor karşısında 2-0 skorla galip ayrılan Alanyaspor, geçen hafta karşılaştığı Rizespor karşısında 1-0 skorla galip oldu. 

Fatih Tekke’nin öğrencileri  son haftalarda yükselen formunu devam ettirerek  Galatasaray karşısında hem 3 puanı hem de galibiyet serisini sürdürmeyi hedefliyor. 

Karşılaşma öncesi Ligde Alanyaspor 9 puanla 9. sırada yer alırken, Galatasaray ise 19 puanla zirvede.


17. RANDEVU

Alanyaspor ile Galatasaray daha önce Süper Lig'de 16 kez karşı karşıya geldi. Bu mücadelede sarı-kırmızılılar 10 kez sahadan 3 puan alarak galibiyet ile ayrılırken, turuncu-yeşilliler ise 3 defa rakibine karşı 3 puan alarak galibiyet ile ayrılmayı başardı.

TEKKE’NİN GALİBİYETİ YOK

Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke ile Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk bugüne kadar resmi maçlarda 4 kez rakip oldu. Bu mücadelede Okan Buruk'un takımı oynanan 4 karşılaşmadan da galip ayrıldı.

MAÇIN HAKEMİ MEHMET TÜRKMEN

Öte yandan Galatasaray - Alanyaspor karşılaşmasını hakem Mehmet Türkmen yönetecek. Türkmen’in yardımcılıklarını Deniz Caner Özaral ile Samet Çavuş yapacak. Maçın 4. hakemi ise Turgut Doman olacak.