ALANYASPOR SERİ İSTİYOR

Süper Lig’in 9’uncu haftasında Alanyaspor, evinde bugün Kayserispor’u ağırlıyor. Sahasında oynadığı son iki Süper Lig maçını gol yemeden kazanan Alanyaspor, sarı-kırmızılı ekibe karşı bu maçtan da gol yemeden 3 puan çıkarmayı hedefliyor.

Teknik Direktör Bülent Korkmaz yönetimindeki Alanyaspor, Hikmet Karaman’ın yönetimindeki Kayserispor’u konuk edecek. Bahçeşehir Okulları Stadyumu’nda bugün saat 20.00’de oynanacak karşılaşmayı hakem Ümit Öztürk Yönetecek. Süper Lig’de 14 puanla 9’uncu sırada yer alan turuncu-yeşilliler, 11 puanla 11’inci sırada yer alan sarı-kırmızılı rakibinden 3 puan almayı hedefliyor.

SON 5 MAÇIN 3’ÜNÜ ALANYA KAZANDI

Ev sahibi Alanyaspor Süper Lig’de bu sezon çıktığı 8 maçın 4’ünü kazanırken 2’sinden mağlup, 2 maçtan ise beraberlikle ayrıldı. Buna karşın rakibi sarı –kırmızılı ekip ise çıktığı 8 müsabakanın 3’ünden galip ayırılırken, 3 maçtan mağlup 2 maçtan ise beraberlikle ayrıldı. İki takım aralarında oynadığı son 5 maçın 3’ünü Alanyaspor kazanırken, 2 maçta ise puanlar paylaşıldı.

KAYSERİSPOR’A KARŞI ÜSTÜNLÜK

Alanyaspor'un Süper Lig'e yükseldiği 2016/17 sezonundan bu yana en fazla mağlup ettiği iki takımdan biri Kayserispor olurken, rakip olduğu son yedi Süper Lig maçını kazanamadı. Son galibiyetini ise Aralık 2017'de deplasmanda 2-1’lik skorla aldı.

GALİBİYETLERDE GOL YEMEDİ

Süper Lig'de oynadığı son altı maçın üçünü kazanan Kayserispor, aldığı galibiyetlerin tamamında kalesini gole kapattı. Alanyaspor ise bu sezon galip geldiği 4 maçın tamamında kalesini gole kapattı. Alanyaspor bu sezon toplamda 8 gol atarken kalesinde ise 11 gol gördü. Kayserispor ise rakip ağlara toplamda 10 gol atarken kalesini ise 9 gole kapatamadı.  

MUHTEMEL 11’LER

Alanyaspor

C. Awaziem

N. Milunović

Juanfran

C. Borja

Umut Güneş

Efecan Karaca

Fatih Aksoy

Emre Akbaba

Davidson

F. Diédhiou

Sakat: Emre Gülay

Kayserispor

S. Lung

D. Kolovetsios

Ramazan Civelek

L. Carole

Onur Bulut

Manuel Fernandes

O. Kemen

Emrah Başsan

İbrahim Akdağ

 M. Thiam

Miguel Cardoso

Sakat: A. Karimi – B Mensah – Uğur Demirok