Alanyaspor nikah tazeledi

Aytemiz Alanyaspor kaleci Haydar Yılmaz, orta saha oyuncusu Efecan Karaca ve defans oyuncusu Giorgios Tzavellas'ın sözleşmelerini yapılan imza töreniyle uzattı

Aytemiz Alanyaspor kaleci Haydar Yılmaz, orta saha oyuncusu Efecan Karaca ve defans oyuncusu Giorgios Tzavellas'ın sözleşmelerini yapılan imza töreniyle uzattı.

Alanyaspor Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza töreninde Haydar Yılmaz, Georgios Tzavellas ve Efecan Karaca'nın bu sezon sonunda sona erecek olan sözleşmeleri uzatıldı. Alanyaspor'a Kartalspor'dan gelen ve TFF 2. Lig'den beri 6 yıldır Alanyaspor forması giyen Haydar ile 2 yıl, Efecan'la ise 3 yıllık yeni sözleşme yapıldı. 2016-2017 sezonunun devre arasında Yunanistan'ın PAOK takımından Alanyaspor'a transfer edilen ve takım kaptanlığına kadar yükselen Tzavellas ile de 2 yıllık yeni sözleşme imzalandı.

CAMİAMIZA HAYIRLI OLSUN

İmza töreninde konuşan Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Alanyaspor’un 3 takım kaptanıyla sözleşme yenilediklerini söyledi. Çavuşoğlu, "Bu futbolcularımız kulübün evlatları oldu. İkinci ligden bu yana her anlamda kader birliği yaptığımız takım kaptanlarımız Haydar ve Efecan takımın bana göre demirbaşlarıdır. Diğer taraftan Georgios Tzavellas yine takım kaptanlarımızdan. O da kulübün demirbaşları listesine dahil oldu. İnşallah hem kulübümüz hem de futbolcu kardeşlerimiz için hayırlı uğurlu olur. Haydar Yılmaz ve Georgios Tzavellas 2021, Efecan Karaca’nın ise 2022 yılına sözleşmelerini uzatıyoruz. Özellikle 3 takım kaptanının sözleşmeyi uzatması ayrıca gurur verici bir tablo, daha hep birlikte ilerleyeceğimiz çok yol var. Camiamıza hayırlı olsun” dedi.