ALANYASPOR GÖZÜNÜ KARARTTI

Sezonun ilk 3 haftasında istediği sonuçları alamayan Alanyaspor, Teknik Direktör Çağdaş Atan ile yollarını ayırdıktan sonra bombaları patlatmak için harekete geçti. Teknik direktör koltuğunu son olarak Hannover 96'da görev alan Kenan Koçak'a bırakmayı planlayan Alanyaspor, Emre Akbaba ve Sinan Gümüş'ün transferleri için de önemli mesafe kaydetti.

Sezona kötü başlayan ve Teknik Direktör Çağdaş Atan ile yollarını ayıran Alanyaspor, durumu tersine çevirmek için yoğun mesaiye başladı. Turuncu-Yeşilliler, teknik direktör konusunda pek çok ismi gündemine alırken, iki önemli transferi bitirmek için de düğmeye bastı. Antalya ekibi, Teknik Direktör Kenan Koçak ile birlikte Emre Akbaba ve Sinan Gümüş'ün transferini bitirmek üzere.

KORKUT OLMADI KOÇAK GELİYOR

Alanyaspor'un listesinde yer alan Okan Buruk'un özel sebeplerinden dolayı gelen teklifleri reddettiği öğrenilirken, listenin ikinci sırasında yer alan Tayfun Korkut ise Göztepe ile söz kesti. Korkut'tan olumsuz karşılık alan Alanyaspor, yönünü son olarak Bundesliga 2 temsilcisi Hannover 96'da görev alan Kenan Koçak ile anlaşma konusunda önemli bir yol aldı. Bugüne kadar Almanya dışında hiçbir ülkede çalışmayan 40 yaşındaki teknik adamın son görüşmelerin ardından pürüz çıkmaması halinde resmi sözleşmeye imzasını atacak.

EMRE AKBABA BOMBASI

Turuncu-Yeşilliler, Süper Lig'e çıkarken büyük emeği olan Emre Akbaba'yı da yuvasına geri döndürmek için büyük aşama kaydetti. Galatasaray'da fazla forma şansı bulamayan ve ayrılması gündemde olan 28 yaşındaki futbolcunun, Antalya ekibine dönmesi gündeme geldi. Alanyaspor formasıyla 151 maça çıkan ve 54 gol, 26 asist kaydeden başarılı futbolcu, 2018 yılında Galatasaray'a transfer olurken, 4 milyon Euro da bonservis getirisi sağlamıştı.

SİNAN GÜMÜŞ İÇİN YOĞUN MESAİ

Antalyaspor'un transferinden vazgeçtiği Sinan Gümüş de Alanyaspor'un ısrarla istediği bir diğer isim. Fenerbahçe'nin kadroda düşünmediği Sinan Gümüş, henüz Sarı-Lacivertlilerle resmi olarak yollarını ayırmazken, deneyimli futbolcunun sözleşme bitimine kadar olan alacaklarını istediği öğrenildi. İstanbul ekibiyle henüz anlaşma zemini oluşturmayan Sinan Gümüş, ayrılması halinde görüşme yaptığı birçok kulüp arasında en güçlü adayın Alanyaspor olduğu öğrenildi.

TRABZONSPOR'A TEKLİF

Antalya ekibinin transfer çalışmaları bununla da sınırlı kalmayacak. Trabzonspor'dan Hüseyin Türkmen ve Abdulkadir Parmak'a talip olan Alanyaspor, Bordo-Mavililerden beklediği karşılığı alamadı. Bordo-Mavili ekibin Hüseyin Türkmen'i göndermeye sıcak bakmadığı, Abdulkadir Parmak için ise ciddi bir bonservis bedeli beklentisi içerisinde olduğu öğrenildi.