Alanyaspor evinde İstanbulspor’u ağırlayacak

Süper Lig’in 34’üncü haftasında Alanyaspor, bugün 16.00’da sahasında küme düşmesi kesinleşen İstanbulspor’u ağırlayacak.

Süper Lig’de 34’üncü hafta heyecanı sürüyor. Ligin 34’üncü haftasında Teknik Direktör Fatih Tekke idaresindeki Alanyaspor, küme düşmesi kesinleşen ilk takım olan Teknik Direktör Osman Zeki yönetimindeki İstanbulspor ile karşı karşıya gelecek. Süper Lig’de çıktığı son 10 maçta 5 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 3 beraberlik çıkaran Şimşek, maça mutlak 3 puan hedefiyle çıkacak. Bu sezon İstanbul takımlarıyla oynadığı ilk sekiz Süper Lig maçında 14 puan toplayan Alanyaspor, (4G 2B 2M), daha sonraki altı karşılaşmadan sadece 3 puan çıkarabildi (3B 3M). 

9’UNCU KEZ KARŞILAŞACAKLAR 

Alanyaspor ile İstanbulspor ilk defa 2006 yılında karşı karşıya geldi. Aralarında oynadıkları ilk maçta Şimşek, sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrıldı. 2006 yılından bu yana 8 kez İstanbulspor ile karşılaşan Alanyaspor, bu maçlarda 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyetle sahadan ayrıldı. Turuncu yeşilli ekip bu maçlarda İstanbulspor’a karşı 11 gol atarken İstanbul ekibi ise bu karşılaşmalarda 13 gol kaydetti. Süper Lig’in ilk yarısındaki maçta Şimşek, İstanbulspor’u deplasmanda 1-0 mağlup etmişti.  

DÜDÜK METOĞLU’NDA 

Bugün saat 16.00’da Alanya Oba Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmada hakem Muhammet Ali Metoğlu düdük çalacak. Metoğlu’nun yardımcılıklarını Hüseyin Aylak ve Anıl Usta yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemliğini ise Davut Dakul Çelik üstlenecek.  

MUHTEMEL 11’LER 

ALANYASPOR  

Teknik Direktör: Fatih Tekke  

Ertuğrul Taşkıran 

Hadergjonaj  

Aliti  

Furkan Bayır  

Balkovec 

Leroy Fer 

Richard  

Efecan Karaca  

Yusuf Özdemir  

Oğuz Aydın  

Ahmed Hassan 

  

İSTANBULSPOR 

Teknik Direktör: Osman Zeki 

Alp Arda 

Sambissa 

Mehmet Yeşil 

Simon Deli 

Duhaney 

Ali Yaşar 

Vefa Temel  

Mamadou 

Traore 

Jackson  

Emir Kaan Gültekin 

  

MAÇ BİLGİSİ:  

HAKEM: MUHAMMET ALİ METOĞLU 

YER: ALANYA OBA STASYUMU 

SAAT: 16.00  

TARİH: 28 NİSAN 2024