ALANYASPOR'DAN GÖVDE GÖSTERİSİ

Ligin ilk yarısında 5 farkla yenildiğimiz Hatayspor'u 6 golle geçerek bir nevi o maçın intikamını aldık hatta gövde gösterisi yaptık.

Farioli ile önde baskı, seri paslaşma, hızlık ataklar ve sert komplike savunma şeklinde sonuçlar veren oyun, Hatayspor gibi kırılgan bir döneminde olan ve atak seven bir takımı işte bu hale getiriyor. Alanyaspor'un tüm futbolcularının mükemmel oynadığı, futbol adına her şeyi gördüğümüz harika bir maçtı. İlk yarı Hatay ekibinin tüm istatistikleri neredeyse sıfırdı. 6 gol ve 3 direkten dönen top ile adeta Hatay'a sahayı dar ettik.

Emre Akbaba'nın güzel oyununa değinmeden geçmek istemiyorum. Tüm gollerde ve maçın bu hale gelmesinde büyük emeği var. Gerçekten o varken farklı, o yokken farklı bir takım izliyoruz. Büyük futbolcu ve büyük bir karakter. Tek tek futbolcuları övmeye bu köşe yetmez o yüzden o topa girmeyeceğim. Ama herkesin zevk aldığı belliydi ve bu futbolun devam edeceğinin göstergesi buydu. Bundan sonra sıralamada daha yukarı tırmanacağımıza ve seri galibiyetler alacağımıza inanıyorum. Farioli ile gelen bu oyun devam ederse hoca da özgüven kazanacaktır. Bu özgüven ve oyuna hedef yaratabilmeliyiz. Kupa olur ya da ligde ilk 2 olur ama bi hedef olursa herşey daha heyacanlı olur.