ALANYASPOR'DA DEĞİŞİM RÜZGARI

Süper Lig'de sezonu 7. sırada bitiren Alanyaspor takımda köklü bir değişikliğe hazırlanıyor. Kadrosuna önemli takviyeler yapmayı planlayan Turuncu-Yeşillilerde 8 futbolcunun sözleşmesi bitiyor. Salih Uçan ve Steven Caulker başta olmak üzere Frençois Moubendje, Jaunfran, Ceyhun Gülselam, Damian Kadzior, Adam Bareiro ve Mustafa Pektemek sözleşmelerini tamamlıyor.

TALİP GÖKHAN YÜMSEL

Turuncu-Yeşillilerde Salih Uçan ve Steven Caulker'ın takımdan ayrılmak istediği bilinirken, Alanyaspor'un da Ceyhun Gülselam, Mustafa Pektemek ve Adam Bareiro ile devam etmek istemediği ifade ediliyor. Antalya ekibinin kiralık olarak kadroya dahil edilen Adam Bareiro ve Damian Kadzior ile yolları ayırıp, Moubendje'yi ise takımda tutmak istediği belirtildi.

ALPAY ÇELEBİ İLE YOLLAR AYRILDI

Kadroda önemli değişikliğie gitmesi beklenen Alanyaspor'da Hasan Hüseyin Acar'ın ardından Alpay Çelebi'yle de yollar ayrıldı. Sözleşmesi 2022 yılında sona erecek oyuncu, Beşiktaş'tan Alanyaspor'a 2 yıllığına kiralanmıştı. Alpay'ın kontratı bitmeden Alanyaspor yönetimi oyuncuyla karşılıklı anlaşarak yol ayrımına gitti.

HÜSEYİN TÜRKMEN SESLERİ

Turuncu yeşilliler, sözleşmesi sona eren İngiliz savunmacı Steven Caulker'ın yerine, Trabzonspor'un kadroda düşünmediği stoper Hüseyin Türkmen'i kadrosuna dahil etmek istiyor. 23 yaşındaki futbolcu Alanyaspor'a gelmeye sıcak bakıyor ancak Hüseyin'in 2023'e kadar olan sözleşmesi sebebiyle Trabzonspor bu talebi Efecan Karaca transferinde koz olarak kullanmak istiyor. Trabzonspor, devre arsında Efecan Karaca'yı transfer etmek istemiş ancak Alanyaspor'un yüksek bonservis talebi nedeniyle bu transfer gerçekleşmemişti.