ALANYASPOR ÇIKIŞ PEŞİNDE!
Alanyaspor, ligin 20'nci haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a konuk olacak. Tekrardan çıkışa geçmek isteyen Alanyaspor, rakibinden puan ya da puanlar almanın hesaplarını yapıyor.

Alanyaspor, ligin 20'nci haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a konuk olacak. Tekrardan çıkışa geçmek isteyen Alanyaspor, rakibinden puan ya da puanlar almanın hesaplarını yapıyor.
Alanyaspor, Süper Lig'in 20'nci haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a konuk olacak. Yarın saat 16.00'da Erzurum Kazım Karabekir Stadı'nda oynanacak maçı Turgut Doman yönetecek. Ligde son 9 haftadır sadece 2 galibiyet, 1 beraberlik alabilen Akdeniz temsilcisi, deplasmandaki kötü gidişata 'dur' demek istiyor. Bugüne dek rakip Erzurumspor ile ligde sadece geçen sezon karşılaşan Alanyaspor, bu maçlarda 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet aldı. Evindeki maçı 2-1 kazanan Akdeniz temsilcisi deplasmanda oynanan maçtan ise 1-0'lık skorla mağlup ayrıldı.
SİOPİS CEZALI
Alanyaspor'da ameliyat olduktan sonra tedavisi tamamlanan ve takımdan ayrı çalışmalarını sürdüren kaleci Ufuk dışında sakat oyuncu bulunmazken, kötü gidişata 'dur' demek isteyen turuncu yeşillilerde yalnızca ön libero Manolis Siopis sarı kart cezalısı durumunda. Bu maçta takımla birlikte olamayacak Yunan oyuncu, Kasımpaşa maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşmüştü. Türkiye Kupası son 16 turunda karşılaştığı ve 4-1 mağlup ettiği rakibi Erzurumspor'a karşı teknik direktör Çağdaş Atan'ın ideale yakın kadroyla sahaya çıkması bekleniyor. Ayrıca takımda Moubandje ve Berkan Kutlu sarı kart cezası sınırındaki futbolcular.
MUHTEMEL KADRO
Alanyaspor'un Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı karşısındaki muhtemel 11'i şöyle:
"Marafona, Juanfran, Tzavellas, Caulker, Moubandje, Berkan, Salih, Davidson, Bakasetas, Efecan, Babacar"
SAKAT: Yok
CEZALI: Siopis
DHA
Alanyaspor Teknik Direktörü Joao Pereira, “Golden sonra da oyuncularımız pozisyonlarından çıkmaya başladılar. Çünkü gol atma isteğiyle daha fazla ileri getirip oyun planından çıktılar. Bu sırada Bodrum daha fazla kontratak şansı buldu. Ama oyuncularımız ne kadar istediyse de golü atamadık” dedi.
Son 4 maçını kaybeden Alanyaspor, sezonun en kritik maçında düşme hattındaki Bodrum FK’yi ağırladı. Rakibine 1-0 ile boyun eğen Turuncu-Yeşilliler, üst üste 5’inci yenilgisini alarak düşme hattına yerleşti.
65 farklı ülkeden, bin 800'ü yabancı olmak üzere yaklaşık 10 bin sporcunun katılım sağladığı 20. Uluslararası Runtalya Maratonu, Antalya'da başladı.
Antalyaspor’un aldığı son 2 galibiyette sonradan oyuna girerek 3 puanı getiren isim olan Adolfo Gaich, Samsunspor’un kilidini de çözen isim oldu. 64’te oyuna giren Arjantinli, 85’te attığı golle skoru 2-1’e getirdi ve 3 puanı Antalyaspor’un hanesine yazdırdı.
Antalya derbisini kazanarak kümede kalma yolunda önemli bir virajı aşan Antalyaspor, bu sezon Samsunspor karşısında 3 puan arayacak. Evinde oynadığı son 2 maçı kazanan Akrep, 3 sene sonra 3’te 3 yapmak için mücadele verecek.
Antalyaspor’da Seçkin Özdil’in görevine son verilmesinin ardından sessiz sedasız göreve gelen Sportif Direktör Özden Töraydın, kasım ayında attığı imzanın ardından takımla ilgili ilk kez konuştu.
Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor'un teknik direktörü Joao Pereira, 6 Nisan Pazar günü Sipay Bodrum FK ile çok önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirterek, “Rakibin yapacağı her şeye hazır olup, bu maçı kazanacağız.” dedi.
Antalyaspor Kulübü’nün Kurucu Başkanı Merhum Atilla Vehbi Konuk, vefatının 16. yıldönümünde Andızlı Mezarlığı’nda düzenlenen törenle anıldı. Törene, Konuk’un eşi Aysel Konuk, kızı Nadire Konuk Akıncıoğlu, Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe ve kulüp yöneticileri katıldı.
Antalyaspor’da Ramazan Bayramı’nın ikinci günü bayramlaşma gerçekleşti.
Antalyaspor, kulübün kurucu başkanı Atilla Vehbi Konuk’u vefatının 16.yılında yayımladığı bir mesajla andı.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz