90+6'DA ALTIN GOL

Rizespor'u 90+6. dakikada attığı golle 2-1 mağlup eden Alanyaspor, 2 maçlık galibiyet hasretine son verdi. Turuncu-Yeşillilere 3 puanı getiren gol Mustafa Pektemek'ten geldi.

Süper Lig'in 24. haftasında Rizespor'u ağırlayan Alanyaspor, Karadeniz ekibini 90+6. dakikada attığı golle 2-1 mağlup etmeyi başardı. Turuncu-Yeşilliler, 25. dakikada Talbi'nin golüyle geriye düşerken, 32. dakikada penaltıdan Bareiro eşitliği sağlayan gole imza attı. Maçın tam bu skorla sona ermesi beklenirken, 90+6. dakikada Mustafa Pektemek sahneye çıkarken, takımına 3 puanı getiren golü kaydetti. Antalya ekibinin 35. dakikada Salih Uçan ile kaydettiği gol, VAR incelemesi sonunda iptal edildi. Bu sonuçla birlikte Alanyaspor 41 puana ulaşırken, Rizespor ise 26 puanda kaldı.
SON YENİLGİ KASIMPAŞA'YA
Son yenilgisini evinde Kasımpaşa'ya karşı alan Alanyaspor, bu galibiyetle birlikte yenilmezlik serisini de 5 maça çıkardı. Son 5 haftada Erzurumspor ve Kayserispor ile berabere kalan Turuncu-Yeşilliler; Ankaragücü ile Sivasspor'un ardından Rizespor'u da puansız gönderdi.
DENGE BOZULDU
Alanyaspor ile Rizespor arasındaki rekabette ortaya çıkan denge bu kez bozuldu. Bu maça kadar 8 kez karşılaşan iki takım, 2'şer galibiyet alırken, 5 maçta ise puanlar paylaşılmıştı. Bu sonuça birlikte Alanyaspor, galibiyetlerde 3-2 öne geçmeyi başardı.

HABER MERKEZİ