ALANYASPOR EZDİ GEÇTİ

Süper Lig lideri Alanyaspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda da hata yapmadı. Turuncu-Yeşilliler, TFF 1. Lig ekiplerinden Adanaspor'u 5-1 mağlup ederek adını bir üst tura yazdırdı

Ziraat Türkiye Kupası'nın açılışını 5. turda Adanaspor karşısında yapan Alanyaspor, zorlanmasına rağmen rakibini elemeyi başardı. Kuraya seri başı olarak katıldığı için karşılaşmaya ev sahipliği yapan Turuncu-Yeşilliler, sahadan 5-1 galip ayrılarak adını son 16 takım arasına yazdırdı. Antalya ekibine galibiyeti getiren goller 14. ile 69. dakikalarda Mustafa Pektemek, 17. dakikada Fatih Aksoy, 85. dakikada Umut Güneş ve 90. dakikada Bareiro kaydetti. Adanaspor'un tek sayısı ise 25. dakikada Roni'den geldi.
ROTASYONLU KADRO
Teknik Direktör Çağdaş Atan, Adanaspor karşısında ligde fazla forma şansı bulamayan isimlere şans tanıdı. Genç teknik adam; ideal kadrosunda Marafona, Caulker, Moubandje ve Salih Uçan'a görev verirken, Umut Güneş, Fatih Aksoy, Berkan Kutlu, Tayfur Bingöl, Hasan Ayaroğlu, Efkan Bekiroğlu ile Mustafa Pektemek gibi isimlere de fırsat tanıdı.

haber merkezi