ALANYALILAR YAKIN TAKİPTE

Sezon başında Papiss Cisse, Fabrice N'Sakala ve Welinton, devre arasında da Tasos Bakasetas gibi önemli futbolcularını Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'a kaptıran Alanyaspor'un futbolcuları, diğer kulüplerin rüyasını süslemeye devam ediyor.

Son iki sezonda gösterdiği başarılı performansla dikkat çeken Turuncu-Yeşillilerde özellike sezon sonu sözleşmesini tamamlayacak futbolcular rakip takımların iştahını kabartıyor. Steven Caulker ve Salih Uçan, sözleşmesini tamamlamaya hazırlanırken, bu iki futbolcu için pek çok takım sıraya girmiş durumda. 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Efecan Karaca'ya da transfer teklifleri gelirken, özellikle Trabzonspor'un bu futbolcu için oldukça ısrarcı olduğu biliniyor.

"İZLENEN OYUNCULARIMIZ VAR"

Futbolcularının gösterdiği performansla dikkatleri çektiklerini belirten Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu da, "Sadece futbolcu değil, teknik direktörlerimiz, antrenörlerimize transfer teklifi gelirse, en iyi şekilde değerlendirmelerine yardımcı oluyoruz. Bunda da başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Bizim izlenen futbolcularımız var. Takipte olan futbolcularımız da var. Sezon sonunda teklif gelirse değerlendiririz" dedi.

SADIK ÇETİN SADAK