ALANYA YENİDEN DOĞDU

İlk devrenin son maçında Ankaragücü'nü ağırlayan Alanyaspor, 2-0 geriye düştüğü maçta muhteşem bir geri dönüşe imza atarak 4-3 kazanmayı başardı.

Süper Lig'de ilk devrenin son maçında Ankaragücü'nü ağırlayan Alanyaspor, son haftalardaki kötü gidişatına son verdi. Sarı-Lacivertlilere karşı 2-0 geriye düşen Antalya ekibi, mücadeleyi 4-3 kazanarak muhteşem bir geri dönüşe imza attı. Turuncu-Yeşilliler, aldığı galibiyetle birlikte 4 maçlık kazanamama serisine de son vermiş oldu. Alanyaspor'a 3 puanı getiren goller 37. dakikada Salih Uçan, 54. dakikada Bakasetas, 62. dakikada Babacar ve 79. dakikada Moubandje'dan gelirken, Ankaragücü'nün sayılarını 3. dakikada Paintsil ve 28 ile 65. dakikalarda Badji kaydetti. Bu skorla birlikte Alanyaspor 34 puana yükselirken, Ankaragücü ise 18 puanda kaldı.

EFECAN SÜRPRİZİ

Alanyaspor'da Efecan Karaca sürprizi yaşandı. Sakatlığı gerekçesiyle Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçında forma giyemeyen ve Ankaragücü maçında da oynaması şüpheli olan deneyimli futbolcu, ilk 11'deki yerini aldı. Maç öncesinde son durumu kontrol edilen başarılı futbolcu, Çağdaş Atan'ın kararıyla formasını sırtına geçirdi.

HABER MERKEZİ