ALANYA TEK ATTI İKİ BIRAKTI

UEFA Avrupa Ligi'nde Rosenborg'a kaybeden Alanyaspor'a bir darbe de Rizespor'dan geldi. Turuncu-Yeşilliler, sahadan 1-1 eşitlikle ayrılarak bu sezonki ilk puan kaybını yaşadı.

Rosenborg'a kaybederek UEFA Avrupa Ligi'ne erken veda eden Alanyaspor, Rizespor deplasmanında 2 puan bıraktı. Karadeniz ekibiyle ile 1-1 berabere kalan Turuncu-Yeşilliler, bu sezonki ilk puan kaybını yaşadı. Antalya ekibinde Portekizli kaleci Marafona, 90+2. dakikada yaptığı inanılmaz kurtarışla 1 puanı getiren isim oldu. Karşılaşmada Alanyaspor'un golü 69. dakikada Mustafa Pektemek'ten gelirken, Rizespor'un sayısını ise Remy kaydetti.

DUVAR YIKILDI

Rizespor karşısında da kalesini gole kapatamayan Alanyaspor, bu sezon ilk kez gol yedi. Geride kalan 2 haftada Sivasspor ve Kayserispor'a geçit vermeyen Antalya ekibi, böylece gol yememe serisini de kaybetti.

ALANYASPOR FORMASIYLA İLK GOL

Alanyaspor'un tek golünü kaydeden Mustafa Pektemek, Turuncu-Yeşilli formayla ilk kez bu sevinci yaşadı. Geçtiğimiz sezonun devre arasında Kasımpaşa'dan transfer olan deneyimli futbolcu, ikinci kez ilk 11'de yer aldığı Alanyaspor'da ilk kez gol atmayı başardı. 32 yaşındaki futbolcu, son golünü geçen sezonun 14. haftasında Kasımpaşa formasıyla Beşiktaş'a karşı kaydetmişti.

KADRODA ROTASYON

Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi'nde Rosenborg'a konuk olan Alanyaspor'da Teknik Direktör Çağdaş Atan kadroda rotasyona gitti. Norveç ekibine karşı sahaya sürülen ilk 11'den 6 isim Rizespor maçında yedek soyundu. Turuncu-Yeşillilerde Tzavellas, Efecan Karaca, Salih Uçan, Davidson, Bareiro ve Bakasetas yedek soyunurken, yerlerine Ceyhun Gülselam, Siopis, Tayfur Bingol, Efkan Bekiroğlu, Mustafa Pektemek ile Babacar şans buldu.

HABER MERKEZİ