ALANYA'NIN RAKİBİ KASIMPAŞA

Son 2 haftadan 2 puan çıkaran Alanyaspor, bu seriyi bozmak için Kasımpaşa deplasmanına çıkacak. Alanyaspor'un ligde kalma mücadelesi veren rakibi karşısına çıkacağı maç 16.00'da başlayacak.

SADIK ÇETİN SADAK

Süper Lig'in 39. haftasında Alanyaspor, ligde kalma mücadelesi veren Kasımpaşa'ya konuk oluyor. Son haftalarda istikrarsız sonuçlar alan Turuncu-Yeşilliler, İstanbul ekibi karşısında 3 puan için sahaya çıkacak.

180 DAKİKADIR GOL YOK

Son 3 maçında yenilgi görmeyen Alanyaspor'un sahada mücadele verdiği son 180 dakikada ise gol sesi çıkmadı. Başakşeir ve Fenerbahçe maçlarından 0-0 eşitlikle ayrılan Turuncu-Yeşilliler, İstanbul deplasmanında kazanarak bu seriyi bozmak istiyor.

SON 4 MAÇTA 1 PUAN

Bu sezon dış sahada istediği sonuçları alamayan Alanyaspor, deplasmanda çıktığı son 4 maçta galibiyet yüzü göremedi. Son olarak Trabzon deplasmanında kazanan Antalya ekibi, Konyaspor, Yeni Malatyaspor, Beşiktaş ve Başakşehir maçlarından sadece 1 ouan çıkarabildi.

REKABETTE KASIMPAŞA ÜSTÜN

Kasımpaşa ile Alanyaspor rekabetinde ev sahibi ekibin üstünlüğü dikkat çekiyor. Bugüne kadar oynanan 16 maçta Kasımpaşa'nın galibiyetlerde 9-6'lık üstünlüğü bulunurken, İstanbul'da oynanan 8 maçta da ev sahibi ekip 6 kez kazandı, Alanyaspor ise 2 kez mutlu sona ulaştı. İlk yarıda Alanya'da oynanan mücadeleyi de Kasımpaşa 2-1 kazanmıştı.

4 OYUNCU SINIRDA

Turuncu-Yeşillilerde Efecan Karaca, Tzavellas, Moubandje ve Marafona sarı kart sınırında bulunuyor. Bu futbolculardan biri sarı kart görmesi halinde 40'ıncı haftada evinde oynayacakları Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçında forma giyemeyecek.

 

 

Hakem: Ali Şansalan

Kasımpaşa

Teknik Direktör: Sadi Çeri

Ertuğrul Taşkıran   

Haddadi   

Brecka   

Luckassen   

Hadergjonaj  

Sadiku

Hajradinovic  

Varga   

Bistrovic

Koomson

Thelin   

 

Alanyaspor

Teknik Direktör: Semih Tokatlı

Marafona   

Fatih Aksoy   

Moubandje   

Tzavellas   

Caulker

Berkan Kutlu   

Efecan Karaca

Siopis

Salih Uçan

Davidson 

Mustafa Pektemek

 

Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu

TV: Bein Sports

Saat: 16.00