ALANYA'NIN 'FER'İ

Manolis Siopis'i 1 milyon Euro karşılığında Trabzonspor'a gönderen Alanyaspor, Yunan futbolcunun boşluğunu Leroy Fer ile doldurdu. Uzun zamandır Hollandalı futbolcuyla görüşme halinde olan Turuncu-Yeşilliler, transfere noktayı koydu. 31 yaşındaki futbolcuyla 2+1 yıllık sözleşme imzalandı.

İmza töreninde konuşan deneyimli futbolcu, iyi bir aileye geldiğine dikkat çekerken, "Hedefleri olan bir takıma geldim. Takıma katkı sağlamak için Alanyaspor'dayım. Takımım için her şeyimi vereceğinden emin olabilirsiniz. Başarı için buradayım" dedi.

BU SEZON 5 MAÇA ÇIKTI

Kaiyerinde Feyenoord'un yanı sıra Twente, Norwich, QPR ve Swansea formalarını giyen Holladanlı futbolcu, bu sezon takımıyla 5 maça çıktı. 31 yaşındaki orta saha, geçen sezon ise 29 maçta forma giydi ve 1 kez arkadaşlarını golle buluşturdu.

SIRADA MELNJAK VAR

Alanyaspor'da imza sırası Rizespor ile sözleşmesini fesheden Dario Melnjak'a gelecek. Turuncu-Yeşilliler, 28 yaşındaki futbolcuyla her konuda anlaşma sağlarken, resmi sözleşmenin kısa zaman içerisinde atılması bekleniyor. Bugüne kadar Karadeniz ekibinin formasını 80 kez sırtına geçiren Hırvat futbolcu, 7 gol ve 9 asist kaydetti.

HABER MERKEZİ