Alanya’nın Fatihi

Bu sezon düşme tehlikesini yakından hisseden Alanyaspor, üst üste aldığı galibiyetlerle büyük ölçüde rahatladı. Turuncu-Yeşillilerin bu sezonki ikinci teknik patronu olan Fatih Tekke’nin ortaya koyduğu performans dikkat çekmeye devam ediyor. Tekke yönetimindeki Antalya ekibi, son 17 maçında sadece 2 mağlubiyet gördü.

Süper Lig’de yer aldığı sezonlar içerisinden en çok sıkıntı yaşadığı dönemlerden birisini geçiren Alanyaspor, Fatih Tekke yönetiminde son haftalarda ortaya koyduğu performansla dikkatleri çekmeye devam ediyor. Bu sezon 5 maçlık mağlubiyet serisini de gören Turuncu-Yeşilliler, son haftalarının en başarılı ekipleri arasında yerini aldı.

17 MAÇTA 2 YENİLGİ

6 haftalık galibiyet hasretine Trabzonspor karşısında son veren Alanyaspor, sonrasında aldığı 2 galibiyetle birlikte 3 maçlık bir seri elde etti. Trabzonspor’un ardından Sivasspor’u deviren ve son olarak Kayserispor engelini de kayıpsız geçen Şimşek, son 17 haftada adeta yenilgiyi unuttu. Son 17 maçında sadece 2 yenilgi gören Alanyaspor, 39 puanla 10’uncu sıraya kadar yükselmeyi başardı.

İÇ SAHADA GEÇİT YOK

Alanyaspor, iç sahada ortaya koyduğu performansla da dikkat çekmeyi başardı. 6 maçtır rakiplerine boyun eğmeyen Turuncu-Yeşilliler, iç sahada da 8 maçtır boyun eğmiyor. Son olarak Gaziantep FK’ye kaybeden Alanyaspor, sonrasında evinde çıktığı hiçbir maçı kaybetmedi.