ALANYA MORAL ARIYOR

Sezona istediği başlangıcı yapamayan Alanyaspor, Hatayspor deplasmanında 3 puan arayacak. Yeni Hatay Stadyumu'nda oynanacak mücadele öncesi Turuncu-Yeşillilerin iki önemli ismi Efecan Karaca ve Famara Diedhiou forma giyemeyecek.

SADIK ÇETİN SADAK

Geçtiğimiz hafta evinde Altay'a karşı şok bir yenilgi alan Alanyaspor, telafiyi Hatay deplasmanında arayacak. Geçen sezonun iki flaş takımının randevusuna Yeni Hatay Stadyumu ev sahipliği yapacak ve mücadele 21.45'te başlayacak. Zorlu mücadele öncesi Alanyaspor 3 puana, ev sahibi Hatayspor ise 1 puana sahip.

İKİ ÖNEMLİ EKSİK

Alanyaspor'da kritik mücadele öncesi iki önemli ismin eksikliği dikkat çekiyor. Turuncu-Yeşillilerde Altay maçında kırmızı kart gören Efecan Karaca ve Famara Diedhiou forma giyemeyecek. Bu iki futbolcunun yerine Joao Novais ve Wilson Eduardo'nun forma giymesi  bekleniyor.

EN FARKLI GALİBİYETİNİ HATAY'DAN ALDI

6.5 yıl sonra ilk kez geçen sezon karşı karşıya gelen iki takımdan Alanyaspor, ilk maçı 6-0 kazanırken Süper Lig tarihindeki en farklı galibiyetine imza atmıştı. İkinci devrede oynanan mücadele ise başladığı gibi 0-0 eşitlikle tamamlanmıştı. Öte yandan Süper Lig'de son 4 maçını kazanamayan Hatayspor, en uzun kazanamama serisini yaşıyor.

REKOR İÇİN SAHADA

Süper Lig'de deplasmanda oynadığı son iki karşılaşmasını kazanan Alanyaspor, Hatayspor'u da mağlup ederse en iyi serisine imza atacak. Geçen sezon Ankaragücü ve bu sezon da Başakşehir'i deplasmanda deviren Antalya ekibi, Hatayspor karşısına deplasmanda üst üste 3 kez kazanarak rekor kırmak için çıkacak.

Hakem: Mert Güzenge

Hatayspor

Teknik Direktör: Ömer Erdoğan

Munir   

Falette   

Kamil Ahmet Çörekçi   

Fatih Kuruçuk   

 Adekugbe   

Ribeiro

Emre Çolak

Lobzhanidze

Boudjemaa   

Saint-Louis

Diouf

 

 

Alanyaspor

Teknik Direktör: Çağdaş Atan

Serkan Kırıntılı   

Milunovic   

Fatih Aksoy   

Borja

Umut Güneş   

Novais

Mevlja   

Efkan Bekiroğlu

Candeias 

Davidson   

Wilson Eduardo 

Yeni Hatay Stadyumu

TV: Bein Sports

Saat: 21.45