ALANYA KUPAYA KİLİTLENDİ

Galatasaray'ı Türkiye Kupası'ndan eleyen Alanyaspor hedefini ortaya koydu. Geçen sezon finalde Trabzonspor'a kaybeden Turuncu-Yeşilliler, bu kez gözünü kupa şampiyonluğuna dikti.

Galatasaray karşısında alınan zaferin ardından yapılan açıklamalarda bu hedef ortaya koyulurken, Teknik Sorumlu Semih Tokatlı, "Galatasaray gibi büyük bir takımı yendiğimiz için mutluyuz. Geçen sene de elemiştik. Ligde kazanmıştı. Rakip kim olursa kazanmaya çıkan bir takımımız var. Bu oyun anlayışı ile ön plana çıkan bir takımız. Bundan sonra da devam edeceğiz. Hedefimiz geçen sene kaçırdığımız finali yakalamak. Galibiyetle dönüyoruz, sevinçliyiz. Taraftarımıza armağan ediyoruz" diye konuştu.

"KUPAYI İSTİYORUZ"

Sarı-Kırmızılılara karşı çıktığı 2. maçında 3. gol sevincini yaşayan Khouma Babacar da tek hedeflerinin kupa olduğunu söyledi. Zor bir maçı geride bıraktıklarını ifade eden Senegalli futbolcu, "Galatasaray büyük bir takım ve evlerinde oynayacağımız maç kolay olmayacaktı ama burada galibiyet aldık ve mutluyuz. Elbette kupayı kazanmak istiyoruz" sözlerine yer verdi.

YARIM KALAN HİKAYE

Takım kaptanı Efecan Karaca, geçen sene bir hikaye ortaya koyduklarını, bu sezon da bunu tamamlamak istediklerini söyledi. Kendilerine has bir oyun planı bulunduğunu belirten deneyimli futbolcu, "Oyun planımızı sahaya yansıtmaya çalışıyoruz. Sonlara doğru yorgunluk oldu. İnşallah geçen yıl yarım kalan hikayenin bu sene devamını getirmek istiyoruz" diye söyledi.Alanyaspor'un ikinci golünü kaydeden Salih Uçan ise, "Biz geçen sene bu kupada final oynadık, yine istiyoruz" dedi.

SADIK ÇETİN SADAK