ALANYA KARADENİZ VİRAJINDA

4 maçtır 3 puan göremeyen Alanyaspor, son haftaların formda takımı Trabzonspor'a konuk oluyor. Saat 16.00'da başlayacak karşılaşmada düdük Suat Arslanboğa'da olacak.

Süper Lig'de 4 maçtır galibiyete hasret olan Alanyaspor, Abdullah Avcı'nın gelişiyle büyük bir çıkış yakalayan Trabzonspor'a konuk olacak. Medikalpark Stadyumu'nda 16.00'da başlayacak mücadelede Suat Arslanboğa düdük çalacak.

5 MAÇTA TEK YENİLGİ

Alanyaspor, bugüne kadar Trabzonspor ile 10 kez karşı karşıya gelirken, galibiyetlerdeki üstünlüğü dikkat çekiyor. Rakibini 4 kez mağlup eden Turuncu-Yeşilliler, 3 kez de sahadan puansız ayrıldı. İki takım arasında Süper Lig'de oynanan son 5 maçta ise Alanyaspor, sadece 1 kez kaybetti. Alanyaspor'u konuk ettiği dört Süper Lig maçının birini kazanabilen Trabzonspor, tek galibiyetini Kasım 2019'daki son karşılaşmada aldı.

ARSLANBOĞA TRABZON'A ŞANSLI GELİYOR

Karşılaşmada düdük çalacak Suat Arslanboğa, ev sahibi Trabzonspor'a şanslı geliyor. Karadeniz ekibinin bugüne kadar 13 maçında düdük çalan Arslanboğa, Trabzonspor'un 8 kez galibiyetine şahit oldu. Arslanboğa'nın düdük çaldığı maçlarda Bordo-Mavililer sadece 1 kez kaybetti. Alanyaspor ise Arslanboğa'nın görev aldığı 11 maçta 5 galibiyet ve 5 yenilgi gördü.

 

Hakem: Suat Arslanboğa

Trabzonspor

Teknik Direktör: Abdullah Avcı

Uğurcan Çakır  

Marlon    

Vitor Hugo    

Edgar Ie    

Serkan Asan 

Berat Özdemir    

Bakasetas   

Abdulkadir Parmak    

Nwakaeme 

Ekuban

Djaniny

 

 

Alanyaspor

Teknik Direktör: Semih Tokatlı

Marafona    

Moubandje 

Tzavellas    

Caulker 

Tayfur Bingöl    

Efecan Karaca 

Siopis

Berkan Kutlu    

Umut Güneş 

Davidson 

Bareiro

    

Saat: 16.00

Stadyum: Medikalpark

Yayıncı: Bein Sports

 

HABER MERKEZİ