ALANYA KANARYA'YI AĞIRLIYOR

Son haftalarda istikrarı sağlayamayan Alanyaspor, şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'yi ağırlıyor. Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda oynanacak mücadelenin başlama saati 20.30 olacak.

SADIK ÇETİN SADAK

Süper Lig'in 38. haftasında Alanyaspor, şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'yi ağırlıyor. Son haftalarda istikrarsız sonuçlar alan Turuncu-Yeşilliler, İstanbul ekibi karşısında 3 puan için sahaya çıkacak.

EVİNDEKİ SON 2 MAÇI KAZANDI

Rekabette Fenerbahçe'nin üstünlüğü dikkat çekerken, Alanya'da oynanan son maçlarda ise ev sahibi ekibin başarısı öne çıkıyor. Genel rekabette Fenerbahçe 6 galibiyet alırken, Alanyaspor ise 3 kez güldü. Alanya'da oynanan son 2 maçı ise ev sahibi takım kazanmayı başardı.

BABACAR YİNE YOK

Alanyaspor'un en önemli gol silahı Khouma Babacar, sakatlığından dolayı Fenerbahçe'ye karşı forma giyemeyecek. Hasan Hüseyin Acar ise takımla çalışmalara başladı. Cezasını tamamlayan Caulker da ilk 11'deki yerine geri dönecek.

3 OYUNCU SINIRDA

Turuncu-Yeşillilerde Efecan Karaca, Moubandje ve Marafona sarı kart sınırında bulunuyor. Bu futbolculardan biri Fenerbahçe maçında sarı kart görmesi halinde 39’uncu haftada deplasmanda oynayacakları Kasımpaşa maçında forma giyemeyecek.

Hakem: Yaşar Kemal Uğurlu

Alanyaspor

Teknik Direktör: Semih Tokatlı

Marafona   

Fatih Aksoy   

Moubandje   

Tzavellas   

Caulker

Efecan Karaca

Salih Uçan

Berkan Kutlu   

Efkan Bekiroğlu

Davidson 

Mustafa Pektemek

 

Fenerbahçe

Teknik Direktör: Emre Belözoğlu

Harun Tekin   

Serdar Aziz   

Gökhan Gönül

Szalai  

Caner Erkin   

Sosa   

Ozan Tufan

Mert Hakan Yandaş

Pelkas

İrfan Can Kahveci

Valencia

 

Bahçeşehir Okulları Stadyumu

TV: Bein Sports

Saat: 20.30