ALANYA FORVETSİZ KALDI

Geçtiğimiz sezon kadrosunda Khouma Babacar, Adam Bareiro ve Mustafa Pektemek'i bulunduran Alanyaspor, yeni sezon hazırlıklarında forvetsiz kaldı. İlk olarak kiralık olarak kadroda yer alan Adam Bareiro ile yollarını ayıran Antalya ekibi, sözleşmesini tamamlayan Mustafa Pektemek'le de yeniden anlaşamadı. Khouma Babacar da sağlık sorunları nedeniyle hastaneye kaldırılırken, Turuncu-Yeşillilerin kampında forvet kalmadı.

Sadık Çetin SADAK

RODALLEGA OLMADI

Süper Lig'de küme düşen Denizlispor ile yollarını ayıran Hugo Rodallega transferi de mutlu tamamlanmadı. Kolombiyalı futbolcuyla görüşmelerden sonuç alamayan Alanyaspor, yeni arayışlara geçti. 35 yaşındaki futbolcu, Brezilya'nın Bahia takımına transfer oldu.

ATAN DÖNÜŞÜNÜ BEKLİYOR

Babacar'ın son durumuyla ilgili olarak bilgi veren Teknik Direktör Çağdaş Atan, aralarına dönmesini beklediklerini söyledi. Senegalli futbolcunun, İstanbul'da komisyona görüneceğini belirten Atan, "Büyük bir ihtimalle geri gelecek diye ümit ediyoruz. Bir sıkıntı olacağını düşünmüyoruz. Öyle hayati tehlike ya da stent, ameliyat olacak bir durum yok. Sadece medikal biraz tedavi görecek o kadar antrenmanlara devam edebilir" dedi.