Alanya 1221 FK yine logo değiştirdi

Geçtiğimiz günlerde Olağan Seçimli Genel Kurul’da Alanya Kestelspor Kulübü adı Alanya 1221 FK olarak değiştirilirken kamuoyu ile paylaşılan yeni logoda bir kez daha değişikliğe gidildi.

Alanya Kestelspor Kulübü'nün Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda yeniden başkanlığa seçilen Levent Uğur, kulübün isminin yeni sezonda Alanya 1221 FK olarak yer alacağını söylemişti. Önceden Kestelspor olarak liglerde mücadele eden, daha sonra 3. Lig'e yükselince Alanya Kestelspor olarak adi değişen mavi-beyazlı kulübün ismi yine değişmişti. Kulüp Başkanı Levent Uğur, kulübün isminin Alanya 1221 FK olarak değiştiğini duyurmuş bazı isimlerin ayrıldığı yönetim kuruluna ise yeni isimler dahil olmuştu. 

1221 TARİHİNİN ANLAMI 

Yeni adıyla Alanya 1221 FK’nın logosunda da güncellemeye gidilerek yeni bir logo tasarlanmıştı. Kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda yeni logoda bir kez daha revizeye gidildiği bilgisi verilerek son hali paylaşıldı. Yapılan paylaşımda 1221 tarihine de açıklık getirilerek, “Alanya’mızın biz Türkler tarafından ilk fetih tarihidir” denildi.