ALANYA EVİNE DÖNDÜ

Yeni sezon öncesi kamp çalışmalarını tamamlayan Alanyaspor, kötü başladığı hazırlık maçlarını kazanarak sonlandırdı. 4 hazırlık maçına çıkan Turuncu-Yeşilliler; 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi alırken, takımın en golcüsü Efecan Karaca oldu.

Kadronun iskeletini önemli ölçüde değiştiren Alanyaspor, 6 Temmuz'da başlayan kamp çalışmalarını 3 Ağustos itibariyle tamamladı. Burdur ve Düzce Topuk Yaylası'nda iki etap kamp yapan Turuncu-Yeşilliler, kötü başladığı hazırlık maçlarını serüvenini kazanarak tamamladı. Burdur kampında Ukrayna'nın FC Zorya Luhansk ve Polessya takımlarına kaybeden Alanyaspor, Topuk Yaylası'nda çıktığı iki maçta ise önce Hatayspor ile 2-2 berabere kalırken, son provasında ise Rizespor'u 2-0 geçmeyi başardı.

2 MAÇ İPTAL EDİLDİ

Alanyaspor'un daha önce planlanan 2 hazırlık maçı ise iptal edildi. Süper Lig ekipleri Adana Demirspor ve Fatih Karagümrük ile oynanacak mücadeleler, gerekçesi açıklanmadan oynanmayacağı duyruldu.

EN GOLCÜ EFECAN KARACA

13 futbolcuyla yollarını ayırarak kadrosunda önemli değişikliğe giden Antalya ekibinin en golcü ismi takım kaptanı Efecan Karaca oldu. Zorya Luhansk ve Hatayspor filelerini havalandıran deneyimli futbolcu, takımının en skoreri olmayı başardı. Turuncu-Yeşillilerin diğer golleri ise yeni transfer Famara Diédhiou, Davidson ve Selim Ay (kendi kalesine) attı. Çağdaş Atan'ın ekibi, kalesinde ise 5 gol gördü.