Alanya durmuyor

Transferde vites yükselten Alanyaspor, üst üste attığı imzalara bir yenisini daha ekledi. Turuncu-Yeşilliler, haziran ayında İtalyan ekibi Monza’nın 2.5 milyon euro bonservis ödeyerek transfer ettiği Pedro Pereira’yı kiralık olarak kadrosuna kattı.

Transferde atağa kalkan ve üst üste imzalar atan Alanyaspor, dikkat çekecek bir hamle daha yaptı. Son olarak Arsenal’den İzlandalı file bekçisi Runar Alex Runarsson’u renklerine bağlayan Turuncu-Yeşilliler, bu kez Serie A ekiplerinden Monza’nın kanat oyuncusu Pedro Pereira’yı renklerine bağladı.  Başarılı futbolcu, 1 sezon kiralık olarak Alanyaspor’un başarısı için ter dökecek.

REFERANS WILSON EDUARDO

İmza töreninde konuşan başarılı futbolcu, “Gerçekten çok mutluyum. Takımın başarısı için elimden gelenin en iyisini yapacağıma söz veriyorum. Wilson Eduardo’dan dolayı takımı tanıyordum. Diğer takımlardan farklı arkadaşlarım da var. Lige de aşinayım. Wilson ile konuştuğumda çok iyi referanslar verdi. Bu da gelmemde rol oynadı” diye konuştu.

HAZİRANDA 2.5 MİLYON EURO VERİLDİ

Benfica alt yapısından yetişen ve 190 bin euro karşılığında Sampdoria’ya transfer olduktan 2 sene sonra 2 milyon 660 bin euroya Portekiz ekibine geri dönen 24 yaşındaki oyuncu, bugüne kadar Genoa, Bristol City ile Crotone takımlarında kiralık olarak forma giydi. Son olarak geçtiğimiz sezon başında satın alma opsiyonuyla Monza’nın yolunu tutan Portekizli futbolcu için geçtiğimiz haziran ayında 2.5 milyon euro bonservis ödendi. Satın alma opsiyonunu kullanan İtalyan ekibinin buna rağmen genç futbolcuyu kiralık olarak göndermeye karar verdi.

ŞAMPİYONLUKTA PAYI VAR

 Monza’nın Serie A’dan Serie B’ye çıkmasında önemli katkısı olan Pereira, ligde 34 maçta forma giydi ve 4 asist yaptı. İtalya Kupası’nda da 1 maça çıkan başarılı futbolcu, bu kategoride de 1 asistle takımına katkı sağladı.

HABER MERKEZİ