Alanya durdurulamıyor

İkinci yarının flaş takımı Aytemiz Alanyaspor evinde konuk ettiği Kasımpaşa'yı 3-0 mağlup etti. Alanyaspor ikinci yarıda 6 maçta 4 galibiyet alarak yükselişini sürdürdü.

Spor Toto Süper Lig'in 23'üncü haftasında Aytemiz Alanyaspor, evinde Kasımpaşa'yı konuk etti. İkinci yarıya peş peşe aldığı galibiyetlerle başlayan Alanyaspor karşılaşmanın henüz 7'nci dakikasında tartışmalı bir gol ile öne geçti. Ani gelişen atakta topu ağlarla buluşturan Cisse'nin pozisyonu için önce ofsayt bayrağı kalktı. Yapılan VAR incelemesi sonrasında gol geçerlilik kazandı ve Alanyaspor 1-0 öne geçti. İlk yarının son dakikalarında Kasımpaşa'da Popov, Djalma Campos'a arkadan yaptığı müdahale sonrası kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

ALANYA ACIMADI
Soyunma odasına skor üstünlüğü ile giden ve rakibinin 10 kişi kalmasını fırsat bilen Alanyaspor ikinci yarıda baskısını dahada arttırdı. Eksik rakibi karşısında daha rahat bir oyun sergileyen Alanyaspor 53'te Cisse ile farkı 2'ye çıkardı. Skor ve oyun üstünlüğünü eline alan Aytemiz Alanyaspor 89'uncu dakikada bu kez oyuna sonradan giren Sural'ın golü ile skoru 3-0'a getirdi. Bu sonuçla ligin ikinci yarısında çıktığı 6. maçta 4. galibiyeti alan Aytemiz Alanyaspor puanını 31'e yükselterek 9'uncu sıraya yükseldi.

YALÇIN: 3 PUAN ÇOK DEĞERLİ
Maçı kazandıkları için mutlu oldukları aktaran Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, "Bu zamanda 3 puan almak bizim için çok değerli. Gerçekten çok zor bir lig ortamı var. Herkes çok çaba ve mücadele sarf ediyor. Biz de aynı şekilde mücadele ve çaba sarf ediyoruz. Kazandığımız için mutluyuz. Oyuncularımın çabası ve isteklerinden dolayı mutluyum, kendilerine teşekkür ediyorum. Kazandığımız için mutluyuz ligde orta pozisyonları yakaladık. Çok zor bir ikinci yarı oluyor iyi çalışıyor ve iyi antrenmanlar yapıyoruz. Herkes bu zorlukların farkında ama son dönemde takım olma yolunda çok ciddi mesafe kat etiğimizi düşünüyorum" dedi.
DHA