Alanya’dan Gökhan Akkan sürprizi

Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor, Çaykur Rizespor ile yollarını ayıran Gökhan Akkan için devreye girerken transferde önemli yol kat etti.

Gelecek sezonu güçlü bir kadroyla açmayı planlayan Alanyaspor, transferde dikkat çekecek bir transfer için çalışmalarını sürdürüyor. Turuncu-Yeşilliler, Çaykur Rizespor ile yollarını ayıran milli kaleci Gökhan Akkan için devreye girdi. 29 yaşındaki file bekçisiyle bir süredir görüşme halinde olan Turuncu-Yeşilliler, pazarlıklarda büyük bir aşama kaydetti.

GALATASARAY, BEŞİKTAŞ VE TRABZONSPOR İLE ANILDI

Rizespor ile ayrılık kararı almasının ardından birçok kulüple adı anılan deneyimli kaleci, uzun süre Trabzonspor’un gündeminde yer alırken, son günlerde Galatasaray ve Beşiktaş’la da anıldı. Özellikle Galatasaray’da Fernando Muslera’nın alternatifi olarak düşünülen başarılı ismin Alanyaspor’a daha yakın olduğu öğrenildi.

RİZE’DE 217 MAÇA ÇIKTI

Ankaragücü altyapısından yetişen deneyimli eldiven, Çaykur Rizespor’un ardından 3’übncü durağı Alanyaspor olacak. Rizespor formasını 217, Ankaragücü formasını da 95 kez sırtına geçiren Gökhan Akkan, geçtiğimiz sezon ise 31 maçta kaleye geçti. Sezonun son 4 haftasında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Gökhan, görev aldığı 31 karşılaşmada 2 bin 730 dakika sahada kalıp 42 gole engel olamadı. Karadeniz ekibiyle sözleşmesini tamamlayan Gökhan Akkan, yeni sözleşmeye imzasını atmamıştı.