Alanya’dan Büyükekşi’ye destek

Türkiye Futbol Federasyonu’nda seçim süreci başlarken, özellikle Süper Lig’de pek çok kulübün büyük eleştiri yönelttiği Başkan Mehmet Büyükekşi’ye Alanyaspor sahip çıktı.

18 Temmuz için karar verilen seçim tarihinin daha erkene çekilmesi yönünde başlatılan imza kampanyasının ardından yazılı bir açıklamaya imza atan Turuncu-Yeşilliler, “Kaos yaratılmaması ve futbol ailesinin birlikteliği adına olağanüstü genel kurulun 18 Temmuz'da yapılması en uygun tarihtir” ifadelerine yer verdi. Mevcut yönetimin Almanya’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’nda Milli Takım’ın başında olmayı hak ettiğini belirten Antalya ekibi, “Sayın Büyükekşi ve yönetim kurulu yıllar sonra naklen yayın ihalesinde kulüplerin hakkını sonuna kadar koruyarak kulüplerin alacağı parayı iki katına çıkarmayı başarmıştır” sözlerine yer verdi.

VAR’da başlatılan yabancı hakem çalışmasını da desteklemediklerine vurgu yapan Turuncu-Yeşilliler, “Biz kulüp olarak yıllardır Türk hakemlerinin her zaman arkasında durduk ve durmaya da devam edeceğiz. Hakem hatalarını kabul etmediğimiz sürece futbol adamı da olamayız. Büyükekşi ve yönetiminin iyi niyetinden ve çalışma tempolarından en küçük şüphemiz yoktur” açıklamasını yaptı.