ALANYA'DA SAHTE PARA OPERASYONU!
Antalya’nın Alanya ilçesinde polisin düzenlediği operasyonda 9 bin TL tutarında sahte para ele geçirilirken, olayla ilgili 1 şüpheli gözaltına alındı.

Antalya’nın Alanya ilçesinde polisin düzenlediği operasyonda 9 bin TL tutarında sahte para ele geçirilirken, olayla ilgili 1 şüpheli gözaltına alındı.
Alanya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği ekipleri, ilçede piyasaya sahte para sürüleceği bilgisine ulaşarak harekete geçti. Ekipler yaptıkları teknik ve fiziki takipte Alantur mevkiinde bir aracı durdurdu. Araç içerisinde bulunan şüpheli S.A. isimli kadın gözaltına alınırken, yapılan aramalarda 14 adet 200 TL, 52 adet 100 TL ve 50 adet 20 TL olmak üzere toplam 9 bin lira tutarında sahte para ele geçilirdi. Gözaltına alınan şüpheli hakkında ‘Parada sahtecilik’ suçundan işlem yapıldıktan sonra savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.
İHA
Antalya’da 19 yaşındaki anne ve küçük kızından 3 gündür haber alınamıyor. Nüfus cüzdanı ve cep telefonunu evde bırakarak kayıplara karışan genç kadın ve kızını bulmak için polis ekipleri çalışma başlattı.
Antalya, kısa süreli etkili olan bahar yağmuruyla da baş edemedi. Yağmurun ardından mazgalların tıkalı olması nedeniyle yollar göle döndü.
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin(ABB) yanında bulunan Andızlı Mezarlığı, çevresinde başlayan inşaat çalışması nedeniyle tarumar edildi. Mezarlığın ağır tahrip edildiği olayın ardından ABB’nin sessiz kalması tepki çekti.
Antalya’da boşanma aşamasındaki eşi Fadim Temirhanoğulları’nı (52) tabanca ile 9 el ateş ederek öldüren Savaş Temirhanoğulları’nın (48) yargılandığı davanın üçüncü duruşmasında, sanıklardan Fikret İnal tutuklandı.
Manavgat ilçesinde 2 otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.
Antalya'nın Alanya ilçesinde düzenlenen fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı.
Antalya'nın Manavgat ilçesinde boş arazideki konteynerde çıkan yangın korkuttu.
Antalya'nın Alanya ilçesinde bir kişi, çalıştığı restorandan çıkarıldıktan sonra aralarında çıkan sözlü tartışmadan sonra eski müdürünü bacağından bıçakladı. Olayda yaralanan müdür hastaneye kaldırılırken, polis ekipleri şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.
Antalya'nın Alanya ilçesinde, Rus uyruklu otizmli özel çocuklara hizmet veren özel spor salonunda spor eğitmeninin, otizmli çocuğu azarlayarak tokat attığı iddiasıyla sosyal medyada yayınlanan görüntüleri tepkilere neden oldu.
Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde tırla çarpışan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı. Kalbi duran motosikletli çocuk ambulanstaki kalp masajıyla hayata döndü.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz