ALANYA'DA KRİTİK VİRAJ

Son haftalarda istediği sonuçları almakta zorlanan Alanyaspor, Süper Lig'in 18. haftasının kapanış maçında Kasımpaşa'yı ağırlayacak. 8 maçta 5 yenilgi alarak zirve yarışında ağır yara alan Turuncu-Yeşilliler, Bahçeşehir Kolejleri Stadyumu'nda 19.00'da başlayacak mücadelede mutlak galibiyet bekliyor.

 

 

EVİNDE BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOR

Süper Lig'de evinde en başarılı takımların başında gelen Alanyaspor, bu sezon kendi sahasında henüz yenilgi yüzü görmedi. Evinde bu sezon oynadığı 8 maçta 6 galibiyet ve 2 beraberlik alan Alanyaspor, bu alanda ligin en başarılı takımı konumunda. Turuncu-Yeşilliler, evindeki son yenilgisini geçen sezon alırken, son 12 maçta 9 galibiyet ve 3 beraberlik yaşadı. Deplasmanda oynadığı son 4 Süper Lig maçını kazanamayan Kasımpaşa ise bu karşılaşmalarda en az ikişer gol yedi.

KASIMPAŞA ZORLUK ÇIKARIYOR

Bugüne kadar İstabul ekibiyle 15 kez karşı karşıya gelen Alanyaspor, rakibine karşı galibiyet almakta zorlanıyor. 15 mücadelenin 6'sından 3 puan çıkarak Antalya temsilcisi, 8 maçtan boynu bükük ayrılırken, sadece 1 kez eşitlikle karşılaşmayı tamamladı. Alanyaspor, rakibine karşı aldığı 6 galibiyetin 4'ünü ise son 4 maçta aldı.

Bahçeşehir Okulları Stadyumu    

Hakemler: Abdulkadir Bitigen, Esat Sancaktar, Mustafa Savranlar

Alanyaspor

Teknik Direktör Semih Tokatlı

Marafona 

Moubandje   

Juanfran

Tzavellas   

Caulker   

Efecan Karaca   

Berkan Kutlu

 Siopis

Bakasetas   

Davidson

Babacar

Kasımpaşa

Teknik Direktör: Fuat Çapa

Ramazan Köse   

Haddadi   

Tirpan

Brecka   

Hadergjonaj   

Sadiku  

Anıl Koç

Yusuf Erdoğan

Alan

Doğucan Haspolat

Hodzic   

Saat: 19.00

TV: Bein Sports

 

FARUK ÇELİK