ALANYA'DA ÇAY SAATİ

Son 4 karşılaşmada yenilgi yüzü görmeyen Alanyaspor, Rizespor'u ağırlıyor. Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda oynanacak mücadelenin başlama saati 16.00 olacak.

Süper Lig'de liderliği kaybettikten sonra puan durumunda düşüşe geçen Alanyaspor, Rizespor karşısında 3 puan arayacak. 5. sıraya kadar gerileyen Turuncu-Yeşilliler, evindeki başarılı sonuçlarına bir yenisini daha eklemek için sahaya çıkacak. Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda oynanacak mücadelenin başlama saati 16.00 olacak.

DENGELİ REKABET

Alanyaspor ile Rizespor arasındaki rekabette ortaya koyulan denge dikkat çekiyor. Bugüne kadar 8 maça çıkan iki takım, 2'şer galibiyet alırken, 4 maçta ise puanlar paylaşıldı. Alanya'daki 3 maçta ise birer galibiyet ve 1 beraberlik elde edildi.

4 MAÇTIR KAYBETMİYOR

Zirvenin uzağında kalan Alanyaspor, son 4 maçında ise yenilgi yüzü görmedi. Erzurumspor ve Kayserispor deplasmanlarından birer puan alan Turuncu-Yeşilliler, evinde Ankaragücü ve Sivasspor'u mağlup etti. Rizespor ise deplasmanda 8 maçtır kazanamıyor, Karadeniz ekibi toplamda da 3 maçtır galibiyet yüzü görmüyor.

BABACAR CEZALI

Kayserispor maçında sarı kart gören Khouma Babacar, cezası sebebiyle zorlu mücadelede forma giyemeyecek. Teknik Direktör Çağdaş Atan'ın, Senegalli golcünün yerine Adam Bareiro'ya ileri uçta şans vermesi bekleniyor.

 

 

 

Hakemler:  Mete Kalkavan, Süleyman Özay, Candaş Elbil

Alanyaspor

Marafona    

Juanfran

Caulker

Tzavellas

Moubandje    

Efecan Karaca

Salih Uçan    

Berkan Kutlu

Siopis  

Davidson   

Babacar

Teknik Direktör: Semih Tokatlı

 

Rizespor

Gökhan Akkan    

Emir Dilaver   

Moroziuk    

Meriah    

Boldrin    

Donsah

Onur Bulut    

Djokovic    

Söderlund

Samudio

Fernando

Teknik Direktör: Marius Sumudica

 Saat: 16.00

Stadyum: Bahçeşehir Okulları

Yayıncı: Bein Sports

SADIK ÇETİN SADAK