Alanya Cimbom’u bekliyor

Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, hafta sonu Galatasaray ile oynayacakları maç için, “Önümüzde zorlu bir maç var. Galatasaray zorlu bir rakip ama zaten her maç zordur. Sahaya galibiyet almak için çıkacağız” diye konuştu

Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, hafta sonu Galatasaray ile oynayacakları maç için, “Önümüzde zorlu bir maç var. Galatasaray zorlu bir rakip ama zaten her maç zordur. Sahaya galibiyet almak için çıkacağız” diye konuştu.

Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, transfer görüşmelerinin son gününde gündemi değerlendirdi. Transfer çalışmalarını anlatan Çavuşoğlu, “Bir futbolcuyla görüşmemiz devam ediyor ama hala kağıt üzerinde bir anlaşma sağlanamadı. Bunu sizlerle paylaşacağız. Filipe Augusto ve Maniatis ile yollarımızı ayırdık. Şu anda Bobo'nun durumu netlik kazanmadı. Sakatlığı süren Mbilla ile görüşmemiz sürüyor. Aslında sözleşmeyi feshetme anlamında daha önce anlaşmıştık ama değişebiliyor. Onunla alakalı da önümüzdeki saatlerde bir gelişme olabilir. Barış Başdaş'ı kiraya verdik. Hasan Ayaroğlu'nu Altay talep etti. Ama yerli oyuncu sayısındaki eksiklikten dolayı Hasan Ayaroğlu burada. Önümüzdeki saatlerde ne olacağını bilmiyoruz ama takımda kalacağı gözüküyor" dedi.

“GALATASARAY ZORLU BİR RAKİP"
Takımın Galatasaray maçı hazırlıklarına devam ettiğini belirten Çavuşoğlu, şunları kaydetti: “Önümüzde zorlu bir maç var. Geçen hafta Ankaragücü maçında galip gelmek önemliydi. Galatasaray zorlu bir rakip ama zaten her maç zordur. Önemli olan sahada yaptığın mücadeledir. Biz puan ve puanların peşinde olacağız. İyi bir futbolla da amacımıza ulaşmak istiyoruz, inşallah. Ligde önümüzde 4 zor maç var. Bizim için bu maçlar çok önemli. Bir an önce 30 puanın üstüne çıkmamız lazım. Ligi orta sıralarda bitirmek çok önemli. "
Bahçeşehir Okulları Stadyumu’nda yarın saat 19:00’da oynanacak 20’nci hafta maçında Alper Ulusoy düdük çalacak. Ulusoy’un yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Volkan Ahmet Narinç yapacak.